DreamWeekly

Dreamweekly #140

Stop, stop, stop! Ons meisje is al weer vier weken.. Hopelijk zijn jullie alle verhalen over Harper nog niet zat want ja, er gebeurd momenteel nou eenmaal weinig anders in mijn leven op dit moment haha. Aangezien ik de tijd met haar zo goed mogelijk wil vastleggen heb ik de afgelopen twee weken, ondanks dat ik vorige week geen DreamWeekly heb gepost, toch dag voor dag bijgehouden wat we hebben gedaan. De kerstdagen hebben jullie al voorbij zien komen maar nu dus even een extra lange diary van twee weken in een! img_1601
Maandag 19 december
Vandaag staat het huisbezoek van het consultatiebureau op het programma. Door alle horrorverhalen zie ik er wel een beetje tegenop. Je voelt je toch wel erg bekeken hoor.. Maar tegelijkertijd is het ook fijn dat ze er zijn. We krijgen de bevestiging dat ons meisje het prima doet, ze is goed aangekomen! Helaas is Harper door het onderbreken van dr routine helemaal van de leg voor de rest van de dag. Even wat extra werk voor ons dus ;). Pas halverwege de dag realiseer ik me hoe speciaal vandaag eigenlijk is. Mijn uitgerekende datum!

img_1507Processed with VSCO with s2 presetDinsdag & Woensdag
Na alle drukte van gister doen we het weer even wat rustiger aan. Joel geniet van de laatste dagen thuis en we brengen vooral veel tijd met z’n drieetjes door op de bank. Puur genieten. Woendag krijgen we enkel even bezoek van een vriend van Joel.

Donderdag
Weer een dag met bezoek! Einde van de ochtend staat onze yogadocente op de stoep. Super leuk dat ze even langs kwam, mede door haar is het me gelukt om me tijdens de zwangerschap zo lang mogelijk naar de sportschool te slepen ;). Later op de dag gaat Joel even met Harper de stad in en ga ik aan de koffie met Anouk. Voor het eerst even een uurtje voor mezelf buitenshuis. Gek hoor!

img_1724Vrijdag
O, jee. Mijn eerste dag alleen met Harper is aangebroken. Joel gaat voor de Kerst nog even een half dagje eten en gezellig lunchen met het bedrijf. Ik probeer er niet te veel mee bezig te zijn en het gewoon aan te pakken als elke andere dag. En eigenlijk gaat het prima! Harper heeft niet veel zin in alleen slapen dus ik functioneer als kussen. Tussendoor lukt het me nog om wat huishoudelijke taken te doen en ik krijg zowaar ook gewoon mijn ontbijt en lunch achter mijn kiezen. Voor ik het weet is Joel al weer terug! Nu is ie gelukkig weer drie daagjes bij ons voordat het “ echte “ leven gaat beginnen.

img_1623
Zaterdag
Kerstavond! Normaal vieren we dit altijd met mijn familie maar dit jaar is het even anders. Daarom besluiten Joel en ik het gewoon lekker met zijn drieetjes te vieren. We maken een soort van groot bed in de woonkamer, bakken pizza’s, drinken wijn en pakken de kerstcadeautjes die we voor elkaar hebben gekocht uit. Harper vind het allemaal veel te gezellig en ligt lekker tussen ons in rond te kijken. Voor haar lag er ook een pakje onder de boom, Sophie de Giraffe. Ze is er natuurlijk nog wat te klein voor maar ik weet zeker dat ze er later veel plezier van zal hebben. Wat een heerlijk begin van de Kerst!

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 presetZondag
Mijn verslag van de Kerstdagen heb je hier al kunnen lezen. Wat waren het fijne dagen en zo speciaal om het als gezin te mogen meemaken. Stiekem droom ik ook even weg over Kerst volgend jaar. Ons meisje zal dan al zo veel groter zijn, wat zal ons in het komende jaar allemaal gaan gebeuren? Voor het eerst kan ik me daar helemaal geen voorstelling van maken.
img_1704img_1706 Maandag
Tweede Kerstdag brengen we door bij mijn schoonouders. We worden opgehaald om aan te schuiven bij de heerlijke brunch en genieten daarna van een wandeling buiten. ’s Avonds sluiten we onze Kerst af met een familie diner.
img_1720Dinsdag
O jeetje, leuk hoor die Kerstdagen maar dat heeft wel geresulteerd in nog minder slaap dan ik al kreeg. Ik heb het dinsdag dus best even zwaar. Toch besluit ik Harper lekker in de wagen te leggen en voor het eerst er alleen op uit te trekken. Ok, ok ik wilde gewoon heel graag naar de ZARA sale ;). Met het zweet in mijn nek deed ik een rondje door het centrum. Dood eng maar I did it!
Processed with VSCO with s3 preset
Woensdag
Na het succes van gister ga ik weer even met Harper naar buiten, dit keer is de supermarkt het spannende doel.Maar bah wat is het naar weer zeg! Zo’n contast met afgelopen weekend. Enige voordeel is dat het mooie plaatjes opleverd.

Processed with VSCO with hb1 preset
Donderdag
Poeh, dag drie op een rij dat Harper vanaf ongeveer twee uur ’s nachts het nodig vind om heerlijk wakker te blijven. Joel is weer aan het werk dus ik ben de gelukkige die met haar op de bank eindigt. Best even pittig maar ik weet dat we absoluut niet mogen klagen. Ze huilt nog steeds weinig en is verder een droombaby. Cleo vind het trouwens wel gezellig!

img_1760
Vrijdag
Mijn energie is echt even op, thank god voor het weekend! Ik rommel de hele dag wat in huis en zit voornamelijk op de bank met Harper. Even geen buitentripjes voor ons vandaag, ik ben gewoon veel te moe! ’s Avonds als Joel weer thuis komt van zijn werk ben ik duidelijk niet de enige die blij is 😉

Processed with VSCO with hb2 preset
img_1880
Zaterdag
Weekend! Dat betekend lekker twee dagen met Joel thuis. Ik maak er gelijk gebruik van want zodra hij een vriend op bezoek heeft ren ik even het huis uit. Helemaal alleen. Voor het eerst sinds de bevalling duik ik een paar uurtjes de stad in. Het voelt gek en ik mis Harper maar het is ook heerlijk om even nergens rekening mee te houden. Ik shop twee leuke shirtjes en een broek, haal oliebollen voor ’s avonds en klets even bij met Anouk in haar lunchpauze. Daarna ga ik verkleumt ( wat is het koud! ) weer terug naar huis. Helaas zit samen op de bank wachten tot 12 uur er niet in wil ik nog wat slaap krijgen. Ik voel me dus net een klein kind als ik om 8 uur naar bed ga en om half 12 mijn wekker zet. Slaapdronken sleep ik mezelf zodra die gaat naar beneden en proost ik met Joel op 2017.

img_1895
img_1911
Zondag
Gezellig hoor Oud & Nieuw maar niet voor onze nachtrust. Hoewel Harper volledig door alle knallen heenslaapt is ons slaapritme goed door de war. Ik blijf dus wakker vanaf 12 uur en slaap enkel wat hazenslaapjes op de bank. Daarom duik ik zodra Joel wakker word zelf maar weer mijn bed in om wat bij te slapen. Niet leuk maar wel noodzakelijk om de komende week weer door te komen. Stiekem begin ik toch wel erg te verlangen naar de tijd dat Harper besluit langer dan 3 /4 uurtjes te slapen hoor…

Ja en toen waren we dus zomaar al weer twee weken verder en 2017 is begonnen! En om dat goed te starten komen er komende week drie hele leuke ( al zeg ik het zelf ) winacties online. Ik ben dus deze week druk bezig met mijn plannen rondom Dreamdaily, verder heb ik een nieuwjaarsborrel met Jochem om de plannen voor Laptops & Latte te bespreken en verder geniet ik lekker met Harper.

Heb jij al leuke plannen staan voor deze maand?
handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  manon
  01/02/2017 at 16:29

  Wat een knappe meid. Mooie naam Harper!

 • Reply
  Josianne
  01/03/2017 at 09:53

  Al die babyfoto’s van Harper zijn toch zo schattig! Het lijkt me wel lastig hoor dat je alleen thuis zit, terwijl Joel aan het werk is. Hopelijk komen er veel vriendinnen langs! En anders: zoveel mogelijk proberen te slapen haha.

 • Leave a Reply