DreamWeekly

Dreamweekly #141

Wat een drukke maar leuke week was de eerste van januari zeg! Ik genoot van vele bakjes koffie met vrienden en een geweldige high tea. Daarnaast was ik druk met de winacties hier op mijn blog ( doe jij al mee? ) en natuurlijk met Harper.

img_1963
Processed with VSCO with hb2 preset
Maandag
De feestdagen zitten er nu toch echt wel op.. Tijd om weer normaal te gaan eten, de kerstboom in te pakken en het huis schoon te maken. Zo, klaar voor een nieuw jaar! Onverwachts komt Anouk even binnen gewandeld, haar rooster klopte niet dus ze had wat tijd te overbruggen. Dat vonden Harper en ik helemaal niet erg! Samen liepen we naar de HEMA waar ik even de items kocht voor de winactie van zaterdag. ’s Middags had ik nog even tijd om ze gelijk op de foto te zetten en de blogpost in te plannen voordat Joel al weer thuis kwam.

Processed with VSCO with a6 preset
img_1966
Dinsdag
Harper is een klein draakje vandaag. Er zit haar iets totaal niet lekker en ze wil niet slapen in haar bedje. Dus dan maar zo veel mogelijk met mama op de bank! Tussendoor begin ik aan een jaarplanning voor mijn blog. Wat zijn mijn doelen, welke items wil ik maandelijks laten terugkomen en welke ideeën heb ik om mee aan de slag te gaan? Zoals je ziet helpt Luxor lekker mee 😉

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Woensdag
Anouk kwam een dagje langs voor de nodige gezelligheid. We besloten om samen met Harper naar de stad te lopen en even aan de koffie te gaan. En ja waar anders doe je dat in Hilversum dan bij Your Coffee? Mevrouw wilde niet slapen in de wagen dus dan maar even bij mij op de arm. Door alle indrukken was ze daarna zo vertrokken en hadden Anouk en ik nog even alle tijd om wat te shoppen. Fijn hoor zulke dagen.

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Donderdag
Joel’s eerste papa dag! En dat betekende gelijk dat ik een dagje op pad ging. Tijd voor de jaarlijkse Laptops & Latte nieuwjaars lunch. Het voelde wel gek hoor om zo lang zonder Harper op stap te zijn. Van binnen is alles veranderd maar niemand ziet dat natuurlijk aan je. Daarnaast kon ik ook echt de drukte van Amsterdam heel slecht hebben, haha duidelijk een teken dat ik iets te veel binnen heb gezeten ;). Maar de high tea maakte alles goed, wat was die geweldig! Binnenkort komt er een losse blogpost over maar zet de Duchess maar op je Must Visit lijstje van dit jaar.

img_2110
img_2114
Vrijdag
Het was duidelijk een week van eerste keren want na een rustige vrijdag ( ik stuurde Joel dit zoekplaatje, zie jij onze buurkat? ) pakte ik ’s avonds voor het eerst samen met Harper de trein. Ik dacht het “ veilig “ uitgedacht te hebben door een sprinter te pakken waar ik met de wagen makkelijk in kon. Maar natuurlijk gooide de NS roet in het eten en kwam er opeens een ouderwetse stoptrein. Ach ja, hebben we dat ook maar gelijk gehad. Wel onhandig hoor zo’n ding! We gingen een avondje langs bij Joel’s ouders, lekker eten en The Voice kijken.

Zaterdag
Ik maakte geen enkele foto op zaterdag! En dat nog wel terwijl de wereld zo mooi wit gekleurd was. Ik vond het echter maar koud en glibberig dus bleef de hele dag thuis. Romi en Jaap kwamen nog even langs dus mijn dag vloog voorbij.

Processed with VSCO with a6 preset
img_2131
Zondag
Het lijkt wel alsof ik de hele week niks anders doe dan koffie leuten haha! Wederom loop ik binnen bij Your Coffee ( nee ze sponsoren me helaas niet, ik eerder hun 😉 ) maar dit keer om bij te kletsen met Kim. Normaal hebben we natuurlijk hele werkdagen om dat te doen dus inhalen wat we hebben gemist is eigenlijk on mogelijk. De tijd vliegt en voor ik het weet is het tijd om Joel af te lossen zodat hij even naar de sportschool kan. De rest van de dag lees ik in mijn eerste boek van mijn Goodreads account en doen we samen Harper in bad. Kijk dat snoetje nou!

Zo een week vol bezoekjes! En komende week wordt het er eigenlijk niet rustiger op. Woensdag komt mijn moeder een dagje langs, donderdag is Joel thuis en jarig wat we ’s avonds vieren met zijn ouders. In het weekend hebben we wat vrienden uitgenodigd en zondag staat er nog kraambezoek op de planning. Poeh! Tussendoor hoop ik verder te kunnen gaan aan de jaarplanning voor mijn blog en lekker te genieten van Harper.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply