DreamWeekly

DreamWeekly #142

Het is pas de tweede week van januari en toch kan ik nu al met zekerheid zeggen dat ik in 2017 niet meer zo verrast ga worden. We kregen geweldig onverwacht nieuws voor mijn moeder wat uitwerking heeft op de hele familie. En als dat nog niet genoeg was vierden we donderdag en zaterdag Joels verjaardag met zijn ouders en wat vrienden. Een week waarbij de lach op mijn gezicht volgens mij niet verdwenen is!

FullSizeRender 3
FullSizeRender 5
Maandag
Harper is de hele ochtend onrustig en aangezien ik nog medicijnen heb liggen bij de apotheek besluit ik maar aan de wandel te gaan. Het is best een einde want onze apotheek is letterlijk aan de andere kant van Hilversum. Het weer werkt mee en eigenlijk vind ik het wel lekker om wat beweging te krijgen. Op de terugweg schuif ik nog even aan voor een koffie bij Anouk en Romi die toevallig in de stad zijn. Terwijl ik koffie drink krijg ik geweldig nieuws van mijn moeder. Ik wil er hier niet te veel over uitweiden maar het is bijna letterlijk een geschenk uit de hemel! De hele dag voelt daardoor nogal vreemd en hoewel Harper’s onrustige bui van die ochtend weer helemaal terug is als we thuis komen gaat mijn lach niet meer van m’n gezicht.

FullSizeRender
FullSizeRender 2
Dinsdag
Na de lastige dag van gister lijkt het vandaag weer dezelfde kant op te gaan. Ik besluit iets nieuws te proberen en hang Harper in onze draagzak. En ze lijkt het nog leuk te vinden ook! Mijn rug iets minder maar zo kan ik tenminste even wat doen! Ik ga aan de slag in het huis en werk verder aan mijn blogplanning. Zo drink ik trouwens de laatste weken mijn thee haha, veiliger dan met een hete kop in een hand en Harper in de andere..

IMG_2157 2
Woensdag
Na een heerlijke nacht ( Harper sliep van 12 tot 5 woohoo ) maken we ons al vroeg klaar voor een leuke dag. Mijn mams komt lekker een dagje langs! We drinken koffie en kletsen bij, lunchen samen en daarna lopen we nog even de stad in. Ik kan het weer niet laten en neem nog wat leuke truien mee voor Harper in de sale bij HEMA.

Processed with VSCO with s3 preset
Processed with VSCO with a6 preset IMG_2176
Donderdag
Oef, mijn blijdschap van gister was iets te voorbarig want nu zat ik om 3 uur ’s nachts weer op de bank. Ach nu had ik gelukkig wel tijd om Joel’s cadeautje nog even in te pakken. Hij is namelijk jarig vandaag en lekker vrij! We gaan ontbijten bij Your Coffee ( verrassend maar jongens er is gewoon niks anders leuks in Hilversum… )

Vrijdag
Na alle drukte en gezelligheid van gister had ik vrijdag zin in een dag niks. Ik bleef dan ook lekker binnen en rommelde wat rond met Harper.

Zaterdag
’s Ochtends had ik even wat tijd voor mezelf, Joel nam Harper namelijk mee naar de stad. Zo kon ik eindelijk wat dingen van mijn To do lijstje afstrepen! ’s Middags komen Anouk en Ronald langs. De planning was voor een paar uurtjes maar het is veel te gezellig. Zo gezellig dat ik dus ook geen enkele foto maakte! We haalde lekker eten en voor ik het wist was het al weer bedtijd voor mij. Ik zal blij zijn als Harper beslist dat ze wat langer slaapt want ik wil toch wel graag m’n avonden terug 😉

IMG_2209IMG_2218
Zondag
Weer een babybezoek dagje! Mijn oom komt samen met zijn vriendin langs om Harper te bewonderen. Gelijk daarna kleed ik me om en trek ik voor het eerst sinds 16 weken mijn hardloop kleding aan..De zes weken zitten erop dus ik mag langzaam weer gaan sporten. Tijd dus om weer in shape te komen! Ik stap wat nerveus naar buiten maar eigenlijk gaat het best redelijk. Daarna maak ik een heerlijk bad voor mezelf, ook dat mocht niet sinds de bevalling, en geniet ik in het warme schuim.

Komende week is rustig met enkel een bezoekje aan Amsterdam. Ik ga even langs mijn werk en we hebben een afspraak bij onze hypotheekadviseur voor wat belasting dingetjes. We nemen Harper gewoon mee dus ik ben benieuwd hoe dat gaat! Daarnaast geeft mijn Oei ik Groei app aan dat binnen enkele dagen Harpers eerste sprong gaat beginnen dus die lege agenda zou nog wel eens van pas kunnen komen..

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Josianne
  01/16/2017 at 13:55

  Ik ben nu toch wel benieuwd naar Your coffee haha. Ik ken het dus helemaal niet! Binnenkort maar eens langsgaan. En wat fijn dat je moeder belde met goed nieuws!

  • Reply
   Maaike Foks
   01/21/2017 at 16:58

   Echt niet?! Je weet niet wat je mist 😉
   Zeker doen hoor maar vermijd het weekend en rond lunchtijd want dan is het vaak wel erg druk..

 • Reply
  manon
  01/16/2017 at 18:37

  Ahwww Harper zo cute!

 • Leave a Reply