Een fijne week met tegelijkertijd een paar pittige dagen. Zowel Harper als ik werden namelijk ziek! De hele dag voor een baby zorgen terwijl je zelf eigenlijk alleen maar in bed met de deken over je hoofd wilt liggen is nogal pittig kan ik je vertellen.. Maar daarnaast hadden we ook hele fijne tripjes naar Amsterdam en Laren. Een beetje een vreemde week dus!

IMG_2228Maandag
Zo, een goed begin van de week! Harper slaapt de hele ochtend lekker in haar bedje dus ik heb tijd om even een recept te maken voor Dreamdaily. Grappig hoe productief je word in het uurtje dat je je handen vrij hebt ?. Kan iemand raden wat ik heb gemaakt?

IMG_2236
Dinsdag
Gelijk in de ochtend zie ik al dat er een stroomstoring is in Amsterdam. Joel is wel gewoon de deur uit maar blijkt te zijn gestrand op Utrecht Centraal. Hij wacht nog een paar uurtjes af maar geeft het dan op en komt thuis werken. Harper vind het allemaal prima!

IMG_2256
Woensdag
Harper heeft het slapen in haar bedje echt gedag gezegd. Snap ik wel hoor maar zo kan ik natuurlijk weinig.. Anouk komt langs en ik had gevraagd of ze wilde helpen met het uitzoeken van mijn kledingkast. Met Harper in de draagzak lukt het net om er even doorheen te gaan. Ik vind kleding lastig op dit moment want mijn lijf is absoluut nog niet zoals ik het zou willen. Kan ook niet zo kort naar de bevalling maar vervelend is het wel.

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Donderdag
Een leuke dag want Joel is thuis! We pakken al vroeg onze tassen en pakken de trein naar Amsterdam. Tijd om Harper even te gaan showen aan mijn lieve collega’s. Het is wel even gek hoor om weer terug op werk te zijn.. Nog een klein maandje te gaan en dan moet ik weer. Ik moet er nog even niet aan denken! Voor de eerste keer verschonen we Harper en geven haar een fles buitenshuis. Klinkt als zo iets kleins maar best even spannend hoor de eerste keer. Gelukkig is de Bijenkorf helemaal ingesteld op familie’s dus het is een piece of cake. Daarna hebben we nog een korte afspraak bij onze Hypotheekadviseur en hebben we zelfs nog de puf om even de Primark in te duiken. Zelf koop ik er nauwelijks meer wat maar voor de kleine is het toch wel top hoor! Harper vind het allemaal helemaal prima en slaapt de hele tijd. Eenmaal thuis trek ik nog snel mijn hardloopkleding aan voor een rondje. Maar halverwege begin ik me ziek te voelen.. O nee toch?

IMG_2279
Vrijdag
Helaas is het ja toch. Ik ben ziek en niet zo’n beetje ook. Bah wat voel ik me beroerd! Joel moet natuurlijk gewoon werken dus ik probeer zo goed als het gaat voor Harper te zorgen. We liggen uren samen in bed want ook zij is flink verkouden. Wat was ik blij toen Joel weer binnen kwam zeg!

IMG_2290IMG_2295
Zaterdag
Na weer een dramatische nacht begin ik me halverwege de dag weer een klein beetje beter te voelen. Hopelijk was het zo’n 1 Dags griepje en voel ik me morgen goed genoeg om lekker te gaan wandelen. Het is zo’n lekker weer en ik baal dat ik me niet goed genoeg voel om naar buiten te gaan. Harper kan in ieder geval ook weer lachen, haha wat een bolle toet heeft ze zo. In plaats van wandelen duik ik dan maar in bad om te ontspannen, ook lekker!

IMG_2325Processed with VSCO with hb1 presetIMG_2327
Zondag
Ondanks de korte nacht ( Harper kwam om half 2 en wilde daarna niet meer slapen.. ) voel ik me stukken beter. Goed genoeg in ieder geval om me lekker dik aan te kleden en samen met Joel en Harper aan de wandel te gaan. We lopen van ons huisje in Hilversum naar de La Place aan de rand van Laren. Een fijne route over de hei. Het gaat niet helemaal soepel met de wagen, we waren iets te optimistisch over de aanwezigheid van goede fietspaden maar Harper lijkt het allemaal prima te vinden. Heerlijk hoor weer even zo’n frisse neus. Een paar uurtjes later komen we weer thuis. Joel gaat nog even naar de sportschool en zodra hij weer thuis is duik ik wederom in bad. Wat ben ik blij dat het griepje weer voobij lijkt te zijn, zo kan ik tenminste komende week weer aan!

Eigenlijk heb ik helemaal geen plannen voor de komende dagen. Ik hoop daarom flink wat vooruit te kunnen werken voor Dreamdaily. En in het weekend is het feest! Mijn liefste vriendinnetje Anouk wordt namelijk 30. Zaterdag zullen we dus de hele dag bij haar zijn en ik gok dat ik de zondag nodig heb om daar van bij te komen ;). Prima dus dat de rest van de week lekker rustig is! Hebben jullie nog leuke plannen?

En dan last but not least…liggen er drie leuke pakketjes te wachten. Mijn winacties zijn namelijk afgelopen. Bedankt allemaal voor het meedoen!

Als je jouw naam hiertussen ziet staan zou je me dan een mailtje willen sturen? ( dreamdaily@live.com voor 31-01-17)  Dan komt het pakketje zo snel mogelijk jouw kant op!

Naamloos-1Winnaars winacties:
ArtiAnimals – Sabine
Names4Ever naamarmband – Wieteke
Hema Stationary – Elise

 

 

 

 

 

handtekening

Follow on Bloglovin

1 COMMENT
  • Josianne

    Had ik je zondag zomaar kunnen spotten, ik was aan het hardlopen vlakbij de La Place! Veel plezier dit weekend bij de verjaardag 🙂 Hopelijk heb je niet echt de hele zondag nodig om bij te komen, maar kun je nog lekker even van je weekend genieten met Harper en Joel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.