DreamWeekly

DreamWeekly #144

Poeh, dit is wel weer een van de sufste DreamWeekly’s in tijden. Op het weekend na beleefde ik namelijk helemaal niks. Harper zat midden in haar sprongetje ( of tenminste we hopen dat dat het is.. ) en daardoor kreeg ik weinig voor elkaar. Een tripje naar de supermarkt werd opeens weer een hele onderneming. Gelukkig had ik een leuk weekend om naar uit te kijken want Anouk vierde haar verjaardag. Vandaag is ze echt jarig maar zaterdag was het al vast feest.

IMG_2368
Maandag
O jee, als dit een voorbode is op de hele komende week dan wordt het wat. Volgens de sprongetjes kalender zou Harper nu in haar eerste sprong moeten zitten ( voor de niet mama’s onder ons, een vooruitgang in haar mentale ontwikkeling ). Ik hoop maar dat dat het is en dat het hangerige huilerige gedrag naar vandaan komt. Dan zou het namelijk betekenen dat het over een paar dagen weer rustig moet zijn ;). Weinig meer gezien dan de bank dus vandaag. Waar ik wel aan toe kwam was het maken van deze Jamie Oliver Turkse Pizza’s. Na het maanden ( jaren? ) lang te hebben gezien bij MissLipgloss heb ik ze eindelijk zelf gemaakt. En jeetje wat zijn die lekker! Komen absoluut vaker op tafel.

Dinsdag
Zo veel als Harper gister wakker was…. Zo veel slaapt ze vandaag. Bijna zoveel dat ik me er druk om ga maken. Ze is enkel even wakker voor haar fles en dut daarna weer verder. Daardoor heb ik wel even mijn handen vrij en werk ik dus het hele huis door. Badkamer, keuken, stofzuigen, wassen. Zo, dat is fijn! Ik haat het als het huis een troep is dus het voelt goed om alles even aan te kunnen pakken. Einde van de dag is het echter gedaan met de slaperietus en ben ik dus weer vastgeplakt aan de bank.

FullSizeRender
Woensdag
Don’t let the smile fool you ;). Dit was denk ik het enige moment van de dag dat Harper in haar hum was. Laat ik het daar maar bij laten..

IMG_2394
IMG_2395
Donderdag
Even een onderbreking van de lastige week. Joel is namelijk een dagje thuis dus we kunnen de zorg een beetje meer delen. We wandelen even de stad in en schuiven voor een late lunch aan bij YourCoffee. Daarna heb ik even van me time en duik ik lekker in bad. Even rust!

Processed with VSCO with s3 preset
Vrijdag
In de ochtend rommelen Harper en ik wat samen in huis ( letterlijk wat Harper zit in de draagzak ). ’s Middags komt Anouk samen met haar moeder even op bezoek. Harper wordt bewonderd en we kletsen even gezellig wat bij. Niet lang daarna hijs ik ons kleine ding in haar berenpak en pakken de we trein richting mijn schoonouders. Even daar een hapje eten en het huis uit. Fijn dat dat even kon!

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Zaterdag
Een drukke dag! Anouk viert namelijk haar 30ste verjaardag. O dear Lord we worden oud! Voor het eerst huren Joel en ik een auto via Snappcar. Wat een handig concept zeg! Zo kunnen we makkelijk met Harper even op en neer naar Utrecht. In de middag viert ze het met familie en dus gaan we met zijn drieën even langs. Na een paar uurtjes houden Joel en Harper het voor gezien. Ik blijf want samen met wat vrienden duiken we in Amsterdam de Ierse Pub in. Voor het eerst sinds Harper ben ik weer in een café te vinden! Ik geniet van een Guinness en de gezelligheid. Heel laat kan ik het helaas niet maken want ja, mevrouw slaap nog absoluut niet door ’s nachts dus als ik nog een paar uurtjes wil slapen moet ik er toch een beetje bijtijds inliggen.

Zondag
Goed, dat slapen was geen succes dus ik voel me de hele dag een beetje beroerd. Geen foto’s dus want buiten relaxen in bad en lekker koken heb ik eigenlijk weinig gedaan.

Vandaag vier ik eerst de verjaardag van Anouk. Ze gaat een tatoeage laten zetten en ik ga ( hopelijk ) even mee. Verder komt een vriend van Joel een avondje mee eten en als ik het aandurf ga ik een dagje naar mijn moeder!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply