Afgelopen zomer verbleef ik in het mooiste hotel waar ik ooit geweest ben. Het Banke Hotel in hartje Parijs. De stad kon mijn liefde niet vangen maar voor dit hotel zou ik graag nog een keertje terug gaan. Ga je binnenkort naar Parijs of wil je de perfecte reden hebben om dat te gaan doen lees dan snel verder.

parijs_aug2017 (10 of 16)parijs_aug2017 (9 of 16)

parijs_aug2017 (12 of 16)

28340212444_750bd7f846_k

We hadden tijdens het boeken van dit hotel maar een wens, op loopafstand van Gare Du Nord. Al snel vond ik het Banke Hotel op zo’n 10 minuten lopen. De foto’s maakte me gelijk enthousiast en we hadden een fijne aanbieding dus de keuze was snel gemaakt.

Eenmaal aangekomen bij het hotel werden we niet teleurgesteld. Gelijk bij binnenkomst kijk je al je ogen uit in de lobby. Over de top maar geweldig. Het inchecken gaat snel en we krijgen beide een upgrade naar een suite. Wauw, nu was ik helemaal benieuwd naar de kamer! Vergezeld door een medewerker werd ik naar de kamer begeleid, mijn koffer neer gezet en alles over de kamer uitgelegd. Daarna valt de deur achter mij dicht en kijk ik rond. De kamer straalt warmte uit en de zon schijnt door de grote ramen volop naar binnen.

parijs_aug2017 (4 of 16)

Vanuit het enorme bed kijk je door een grote glazen wand de badkamer binnen. Een badkamer van groen marmer, te bizar en mooi voor woorden. Zo wil ik hem thuis ook wel ! Om het plaatje nog completer te maken staan er badproducten klaar van The White Company. Elke dag kon ik niet wachten tot ik ’s avonds de deur achter me dicht kon doen en kon genieten van het bad.

parijs_aug2017 (5 of 16)28882782021_9400dd2ce3_k

28342862033_06b417a8ba_k

Maar wat buiten de mooie kamer het verblijf echt fijn maakte was de persoonlijke aandacht. Het hotel is niet groot waardoor je je niet voelt opgaan in de menigte. Al het personeel is vriendelijk en tijdens je verblijf word je telkens verrast met kleine extra’s. Vaak voel ik me in luxe hotels wat ongemakkelijk maar daar is bij Banke geen sprake van.

Dus heb je ook zin om even helemaal in de watten te worden gelegd? Dan ben je hier aan het goede adres!

handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Elma

    Wauw, dat ziet er echt super goed uit zeg! Daar zou ik ook wel een keer een nachtje willen slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.