Ze zijn weer terug van weggeweest, mijn maandelijkse favorieten! Vorig jaar deelde ik deze al meerdere malen met jullie maar tijdens mijn zwangerschap verdwenen ze een beetje naar de achtergrond. Maar nieuw jaar, nieuwe kansen dus deze maand beginnen we gelijk goed. In mijn favoriete overzicht kan je alles vinden waar ik de afgelopen maand van genoten heb. Dat kan een serie zijn, een beautyproduct of misschien wel een lekker recept?

Appel met pindakaas
Nou, om dan maar in de trant van het nieuwe jaar te blijven. Vol goede moed begon ook ik met een tikkie gezonder eten. Dagelijks maak ik nu een bordje om mijn tijd tussen lunch en avondeten te overbruggen. Ik snij een appel is stukken en doe er een flinke klodder pindakaas bij. Ik heb nog steeds liever een bord vol koekjes maar ik merk dat ik dit ook steeds meer kan waarderen!

Blogosphere Magazine
Een aantal jaar terug alweer schreef ik over het Engelse Blogpshere Magazine. Een blad voor en door bloggers. Afgelopen december kwam er een speciale editie uit met een fantastische fotoserie met Zoe Sugg. Zoe is de aller eerste Youtuber die ik ben gaan volgen, jaren geleden. Ik was benieuwd dus bestelde dit keer een hardcopy van het blad. Voor ongeveer 10 euro heb je die, inclusief verzendkosten, in huis. Dat lijkt veel voor een magazine maar het is eigenlijk meer een boek. Ongeveer 150 pagina’s vol met interviews, tips en tricks, recepten, beauty. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een enorme dosis inspiratie. Vind je 11 euro wat veel dan kan je trouwens ook een Ebook versie bestellen. Echt een keer doen want ik denk dat elke blogger dit interessant zal vinden!

fav-2
Calvin Klein Reveal
Ik ben best lastig met parfum. Ik hou van zware aparte geuren, mijn absolute favoriet is dan ook Chanel Noir. Een groot nadeel is echter het prijskaartje wat daar aan hangt.. Zeker op werkdagen vind ik het fijn om zowel ’s ochtends als na mijn pauze een paar spraytjes te gebruiken. Parfum gaat dus hard! Ik was dan ook opzoek naar een everyday variant. Eentje waarbij ik me niet scheel betaal en die er voor zorgt dat ik mijn echte favorieten kan laten liggen tot het weekend. Vlak voor Kerst zag ik een aanbieding voor deze enorme fles van Calvin Klein Reveal. In mijn achterhoofd ging er een lichtje branden, had ik hier niet een proefje van gehad een tijd terug? Ik besloot de geur nog eens op te zoeken en was blij verrast. Deze fles van 100ml! was slechts €24,95. Kijk, daar worden we blij van!

This is Us
En dan als laatste favoriet een nieuwe serie. This is Us. Eindelijk weer eens een normale fijne serie zonder aliens, moord en doodslag of zombies. This is Us gaat over mensen die dezelfde verjaardag delen en daarmee nog zo veel meer. Ik wil er niet te veel over kwijt. Dat zou namelijk gelijk de eerste aflevering verpesten. Maar kijk hier de trailer en ik weet zeker dat je snel overtuigd bent!

Wat een fijn lijstje van Favorieten! Ik heb echt genoten van deze dingen afgelopen maand. Wat waren jouw favorieten? Is er nog iets wat ik echt moet proberen zodat het wellicht volgende maand verschijnt in mijn Febuary Favorites?

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.