Nu Harper in ons leven is lijkt mijn reislust alleen nog maar meer aangewakkerd te zijn. Het lijkt me zo leuk om allemaal mooie trips met haar te maken! En om samen als gezin te genieten van nieuwe avonturen. Natuurlijk staat boven aan de lijst een trip met haar naar Londen. Daar zal ze er genoeg van gaan maken maar daarnaast heb ik toch nog een bescheiden ( ahum ) anders lijstje van plekken die ik hoop de komende jaren te bezoeken!

aruba
Aruba
Had je me dit vorig jaar gevraagd dan had hier waarschijnlijk nog Curaçao gestaan. Ik wilde altijd al graag een keer naar een van de eilanden en Curacao sprak altijd voor zich. Maar op 1 januari opent mijn Yoga voorbeeld Rachel Brathen haar yogastudio op Aruba en dan is de keuze snel gemaakt. Een geweldig eiland en als extraatje ook nog eens het vooruitzicht op geweldige lessen ( yoga op een surfplank! ). Ja, Aruba staat echt bovenaan mijn lijstje. Mocht iemand nog een tip hebben voor een hotel die perfect is voor kleine kindjes dan houd ik me aanbevolen!

ijsland
IJsland
Misschien iets minder kindvriendelijk maar wel eentje die echt hoog op mijn wensenlijstje staat. Een bezoek aan IJsland! Een populaire bestemming momenteel maar als je naar de foto’s kijkt dan weet je ook gelijk waarom. De wilde natuur, zo anders dan we gewend zijn. Die puurheid inademen en natuurlijk een duik nemen in de Blue Lagoon.

dublin
Dublin / Bath / Edinburgh
Ja dit is een beetje vals spelen maar er zijn drie grote steden in de UK die ik graag zou willen bezoeken. Ik hoor geweldige verhalen over Bath en vind de oude look van de stad prachtig. Gelukkig is dit er eentje die we ook vanuit Londen zouden kunnen bezoeken dus die zou ik nog wel eens snel kunnen afvinken. De andere twee verdienen echt een eigen stedentrip maar verliezen het telkens van Londen haha.

Dit is mijn absolute top3! Maar stiekem is die lijst wel langer hoor want ik zou ook maar wat graag in het vliegtuig stappen naar New York, LA, Canada, Rome, Kaapstad……. ( and the list goes on and on 😉 )

Wat zijn jouw travel dromen voor het komende jaar?

handtekening

Follow on Bloglovin

* bron foto’s ijsland
* bron foto’s dublin
* bron foto’s aruba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.