Sponsored – Nog voor december zich aandiende wist ik al dat ik begin Januari wat leuks voor jullie wilde doen. Het nieuwe jaar en de geboorte van ons meisje vieren! Daarom komen er nu drie dagen lang leuke winacties online waar je heel eenvoudig aan mee kan doen. Een beetje baby gerelateerd maar ook met items die prima op een andere manier te gebruiken zijn!

Na het verwijderen van alle kerstversiering kijk ik altijd een beetje treurig rond in huis. Het voelt dan opeens zo leeg! De nieuwe webshop AnimalPrintShop brengt iets van deze warmte terug met hun collectie van dierenprints.

artsyanimals-2
Onze babykamer heeft een licht safari thema door de zwart – wit prints van een tijger en een olifant aan de muur. Het heeft gewoon zo iets schattigs! Toen AnimalPrintShop mij benaderde om een van de producten uit te kiezen voor mijn lezers viel mijn oog dan ook gelijk op dit olifantje. Leuk voor de baby of kinderkamer of gewoon stoer op je dressoir?

De print is gedrukt op een dik blog hout van 4 cm dik waardoor je hem op elk gewenste plek neer kan zetten. Ophangen is trouwens ook gewoon mogelijk hoor met het bijgeleverde systeem! Het hout zorgt voor een robuuste uitstraling en geeft de print echt net even wat extra’s. Zijn olifanten niet zo je ding? Op de site vind nog veel meer soorten dieren. Kies je favoriet en bepaal daarna wat voor uitstraling je graag zou willen. Naast een print op hout zijn er namelijk nog vele andere opties zoals canvas of glas.

artsyanimals-7
Maar dit olifantje zoekt nog een leuk huis dus heb jij een plekje over? Doe dan mee met de winactie. Wat moet je doen? Heel simpel:

– Laat een comment achter op deze blogpost met daarin waarom jij graag zou willen winnen.
– Volg mij op Instagram

Extra kans maken?
– Volg mij op Bloglovin

That’s it!
De winnaar ontvangt na 21 januari van mij een mailtje.

* Dit item is gesponsord door AnimalPrintShop.

handtekening

Follow on Bloglovin

3 REACTIES
 • Jolijn

  Wat een lief schilderijtje! Ik maak graag kans (:
  Ik volg je op instagram en bloglovin’

 • Lisa B.

  Super leuk schilderijtje, ik doe zeker mee!
  volg je op insta & bloglovin

 • Anita H.

  Ik vind dit een ontzettend leuke print; hij past prima in het interieur en ja, ik heb daar wel een geschikte plek voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.