Sponsored Al weer enkele maanden geleden kreeg ik contact met Eva van Names4ever. Ze feliciteerde me met mijn zwangerschap en vroeg of ik het leuk vond om een sieraard omtrent de geboorte van onze kleine uit te kiezen. Wauw wat een geweldig cadeau, daar hoefde ik niet lang over na te denken!

Maar ja, er gelijk over schrijven kon ik helaas nog niet. Het blauwe doosje heeft de afgelopen weken veilig in een la gelegen. De naam wilde we namelijk nog geheim houden! Nu draag ik mijn armbandje met trots, onze kleine Harper altijd dichtbij.

names4ever_dreamdailynl-1_web
Zoals jullie weten ben ik niet zo van de zoetsappige items dus ik koos voor de boho versie met zwart koord*. Ik was een beetje bang voor de kwetsbaarheid ervan maar het koord is juist heel stevig dus je hoeft niet bang te zijn om de armband te verliezen. Je schuift hem eenvoudig in en uit elkaar en hij blijft daarna prima op zijn plek zitten. Het zilveren plaatje is heel dun heeft een uitgesneden letter H in het midden, er passen in totaal 3 letters in dus je kan ook meer initialen kwijt als je dat zou willen.  Ik ben er echt enorm blij mee. Ik had niet verwacht iets te vinden wat zo dicht bij mijn stijl zou liggen!

names4ever_dreamdailynl-2_web
Is dit nou niet jouw ding neem dan toch even een kijkje op de site van Names4ever. Ze hebben namelijk elke mogelijk optie wel beschikbaar. Zo kan je er ook voor kiezen om de gehele naam te verwerken in een armband of ketting. Het is nu zelfs mogelijk om een plaatje te laten graveren met je eigen handschrift.

Bestellen is eenvoudig en ondanks dat ik het even eng vond om niet echt een voorbeeld te zien van hoe mijn product ging worden voldeed het aan al mijn verwachtingen. Binnen een week was het in huis!

En dan nu het aller leukste, ik mag net zo’n naam armbandje ter waarde van € 34,95 weggeven aan een van jullie! Je mag zelf kiezen welke initialen je in de armband laat graveren. De naam van je kindje of misschien van je partner? Of wie weet wil je hem juist als cadeautje laten maken voor een speciaal iemand, alles kan! Meedoen is namelijk heel gemakkelijk.

– Laat een comment achter op deze blogpost of op de Instagram foto met daarin waarom jij graag zou willen winnen.
– Volg mij op Instagram.

Extra kans maken?
– Volg mij op Bloglovin

That’s it!

De winactie loopt tot 20 januari 18:00
De winnaar ontvangt na 21 januari van mij een mailtje.

handtekening

Follow on Bloglovin
* Dit item is gesponsord door Names4ever.

2 REACTIES
  • Leonie

    Wat een mooie armband! Ik zou hem graag winnen met de letter M van mijn 5 maanden oude zoontje Milan. Mooi om hem bij me te kunnen dragen!

  • Danielle heijligers

    Heel gaaf, sophisticated en toch stoer!! Ik zou hem graag willen winnen, maar wil liever niet de initialen hier schijven, want mijn zoon moet nog geboren worden en je weet maar nooit wie uit de vriendenkring dit leest 🙂 en ik volg je uiteraard op IG en bloglovin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.