Wat een leuke volle week! Het begon met de verjaardag van mijn beste vriendin, gevolgd door een bezoekje aan mijn mams. En wat was het trouwens heerlijk weer he? Ik heb echt genoten van het zonnetje!

IMG_2465
Maandag
Jaaa Anouk is jarig! Mijn beste vriendinnetje is 30 geworden. O man wat worden we oud.. Om het te vieren liet ze een geweldige tatoeage zetten. Samen met Harper ben ik even gaan kijken terwijl ze tattoo artist bezig was. Wauw! Een paar uur later zat het erop en kwam ze een hapje bij ons mee eten.

Dinsdag
Wauw, Harper slaapt bijna de hele dag. Tussen de flesjes door krijg ik dus alle tijd om wat blogposts te schrijven en het huis te poetsen. Fijn!

Processed with VSCO with hb2 preset
Woensdag
Arrrrg frustratie alom vandaag. Het lijkt wel of Harper elke keer na een geweldige dag zo iets heeft van “ Kijk mam, ik kan ook heel vervelend zijn “. Nou en dat was ze dus ook! Al is vervelend een groot woord hoor ;). Mevrouw was gewoon duidelijk niet blij. Niks was goed en slapen ho maar. Uit pure wanhoop en om te zorgen dat ik zelf niet gek werd liep ik uiteindelijk zo door de kamer. Het enige wat ik die dag heb kunnen doen, een half uurtje lezen. O en koken, dat mocht ook nog net!


Processed with VSCO with hb1 preset
IMG_2526
Donderdag
Joel is een dagje thuis dus we zijn heerlijk met zijn drieën. We besluiten de trein te pakken en even op bezoek te gaan bij mijn moeder. Hup in de trein en richting Ermelo. Het weer is heerlijk en Harper is voorbeeldig. Hopelijk durf ik de volgende keer de treinreis alleen met Harper te maken! Eenmaal thuis trek ik mijn hardloopschoenen aan en ren een klein rondje. Het gaat langzaam steeds een beetje beter!

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Vrijdag
Eerlijk waar maar ik geb gewoon geen idee wat ik vrijdag heb gedaan… Het zal dus vast niet zo boeiend geweest zijn haha! Als ik naar de foto’s op mijn telefoon kijk zie ik dat in ieder geval even ben gaan wandelen met Harper. In de avond zitten we gezellig met z’n drieen op de bank. Weekend!

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
IMG_2603
Zaterdag
Het plan was om naar de Gezondheidsbeurs te gaan maar ’s ochtends heb ik eigenlijk helemaal geen zin. Ik zeg dat tegen Joel en hij zegt gelijk “ Nou dan gaan we toch niet “. In plaats daarvan bellen we mijn schoonouders en spreken we af voor een kop koffie in de stad. Omdat het zo gezellig is gaat de koffie over in lunch, dit kaasbroodje is het echt beste ooit. Onder het eten gaat Joels telefoon, onze oude huisbazin, ze wilde graag Harper zien. Nou dat kan geregeld worden, we wandelen even die kant op en drinken een kop thee.
Na ook dat bezoekje loop ik even de Zara in om een online bestelling op te halen. Anouk heeft toevallig bijna pauze dus ik blijf nog even hangen in de stad. Daarna wisselen Joel en ik elkaar af, hij gaat even naar de sportschool en zodra hij terug is trek ik de renschoenen weer aan. In de plenzende regen probeer ik een korte intervaltraining te doen. O wat heb ik daar toch een hekel aan ( de regen en de interval haha )

IMG_2607
Zondag
Na een slome ochtend thuis leggen we Harper in de wagen en gaan we aan de wandel. Op naar de Gamma die aan de andere kant van Hilversum ligt. Onderweg halen we een lekkere kop koffie en maken we plannen voor de verbouwing van ons tuintje. Zo’n 1,5 uur en 5km later zijn we weer thuis. Joel fixt gelijk nog wat dingetjes in huis en ik maak voor de tweede keer deze week een bananen dadel brood. Yum! Daarna is er nog tijd voor een kort bad en dan zit het weekend er helaas al weer op.

Komende week word wat minder leuk ben ik bang…Dinsdag heb ik namelijk een afspraak staan bij de Narcose tandarts om mijn verstandkies te laten trekken. Hopelijk valt het allemaal mee want ik heb wel twee thee dates staan verderop in de week! Voor de rest is mijn agenda dus leeg. Wel is Joel een dag extra vrij om met me mee te gaan en komt m’n moeder een dagje om te helpen met Harper. Duimen jullie voor me dat ik snel weer fit ben?

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.