DreamWeekly

DreamWeekly #148

Mijn laatste week verlof zit erop. Donderdagochtend word ik weer op mijn werk verwacht. Oef. Maar gelukkig was deze laatste week wel een hele fijne. Ondanks het rot weer hebben we veel leuke dingen gegaan, zo ging ik een dagje naar mijn moeder, eten bij Joel’s ouders en lunchen in de stad.

Maandag
Ik heb echt geen flauw idee meer wat ik maandag heb gedaan.. buiten het huishouden volgens mij weinig. Harper was erg lastig dus ik was vooral veel met haar in de weer.
Dinsdag
Eindelijk weer lekker weer! Ik besloot er maar gelijk gebruik van te maken en stond om 9 uur al op het station. Even op bezoek bij mams in Ermelo. Spannend wel zo’n trip alleen met Harper. Toch een gedoetje hoor die wagen in en uit de trein krijgen en hopen dat er iemand is die wilt helpen! Maar het gaat goed en een uurtje later zitten we aan de koffie met een tompouce bij de HEMA. Harper ligt heerlijk te tukken dus we winkelen nog een beetje voordat we richting mijn moeders huis gaan. Na een fles schuiven we zelf aan tafel. Haha even improviseren om Harper blij te houden, kijk dat zitten dan!


Woensdag
Goed.. die zon van gister is verder weg dan ooit. Het regende onophoudelijk in Hilversum dus ik kwam het huis niet uit. Gelukkig kwam Anouk even gezellig langs om bij te kletsen. ’s Avonds deden we deze pluis in bad. Ze past haar badcape eigenlijk niet meer maar buiten dat ze schattig zijn gebruiken we hem nauwelijks even een laatste foto dus!Donderdag
Storm op komst! Maar ’s ochtends hebben we nog even mazzel. We lopen naar het Gemeentehuis voor het aanvragen van Harpers paspoort en drinken daarna nog snel een kop koffie in de stad. Eigenlijk moest ik hardlopen maar dit weer jongens… ik kan mezelf maar niet motiveren! Daarom maar even mijn yogamat uitgerold.

Vrijdag
Of het door het zonnetje kwam weet ik niet maar ik was in een opruim bui. In de paar uurtjes dat Harper sliep was ik dan ook lekker bezig. Aan het einde van de middag legde ik haar in de wagen en pakte we de trein naar Weesp. Gezellig een avond in Nederhorst gehad bij Joel’s ouders.

Zaterdag
’s Ochtends trekt Joel zoals gewoonlijk zijn sportkleding aan en verdwijnt richting sportschool. Ik rommelde wat rond met Harper en was aan het wachten op droog weer. Zo rond 1 uur was het eindelijk zo ver dus liep ik met haar richting de stad. Anouk had net pauze van haar werk en ook Joel was net klaar met sporten. Goede timing! We eten even een hapje bij een fijne nieuwe hotspot in Hilversum en gaan op zoektocht naar nieuwe Allstars voor mij. Helaas hebben ze nergens mijn maat op voorraad dus bestel ik ze uiteindelijk bij Zalando. Ik moet dus nog even geduld hebben ;). Aangezien het donderdag regende had ik een goed excuus om niet te gaan hardlopen. Nu was het echter droog dus enig sinds morrend trok ik mijn schoenen aan. Naderhand voelde ik me heerlijk en tapte ik rillend in een warm bad. Zo, toch maar weer een rondje gedaan! ’s Avonds ligt Harper al vroeg in bed dus eten Joel en ik in alle rust en kijken we een paar series.

Zondag
Vol verbazing keek ik ’s ochtends op mijn wekker. Ik was wakker geworden van een huiltje van Harper en de wekker gaf 06:15 aan. Mevrouw lag al sinds 19:00 in bed ( wel met een tussenflesje hoor! ) Ik vloog naar beneden om een fles klaar te maken maar pas om 07:30 was ze echt wakker. Het moet toch niet gekker worden! Verder was het een echte zondag, we keken Wie is de Mol terug, dronken even een bakkie koffie bij Starbucks en ’s avonds kwam een vriend van Joel langs. Fijn einde van de week!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply