Het laatste weekend van de maand is al weer aangebroken, tijd dus voor een Favorites post! In mijn favoriete overzicht kan je alles vinden waar ik de afgelopen maand van genoten heb. Dat kan een serie zijn, een beautyproduct of misschien wel een lekker recept?

Marcella & Paranoid
Na seizoen 2 van The Missing viel ik een beetje in een zwart gat wat betreft series. Maar toen vond ik op Netflix niet een maar twee hele fijne Britse crimeseries! Hetzelfde sfeertje, goede acteurs en een verrassend plot. Marcella wint het trouwens met een paar stapjes voor. Ik vond dat verhaal gewoon iets beter in elkaar zitten en wat minder chaotisch maar heb me met beide goed vermaakt!

Jumbo Toetjes
Ja als je schrijft over je favorieten maakt het niet uit in welke categorie toch? Dit toetje van de Jumbo staat sinds hij voor de eerste keer in ons mandje viel wekelijks in de koelkast. Cheesecake in een klein suf plastic bakje. Maar oooo wat is het lekker. De perfecte mix van de zoete bessen gelei met de kruimelige bodem. Hmmm….

Panterbroek van MissEtam
Na maanden te hebben gebaald van het niet hebben van de bekende Zara broek ( LindsayVallen omschreeft het perfect ) liep ik tijdens mijn zwangerschap tegen dit exemplaar aan. In de Sale voor een klein prijsje bij MissEtam. Tegen beter weten in paste ik hem even maar ja, mijn 35 weken buik paste er never nooit in. Toch nam ik hem mee en nam ik de gok dat ik er een aantal maanden later wel in zou passen. En hij past! Sindsdien leef ik in dit ding. Hij zit perfect en het lijkt al snel alsof ik daadwerkelijk moeite heb gedaan voor mijn outfit 😉


HEMA geurkaars
Geurkaarsen zijn vaak flink aan de prijs. Ik hou bijvoorbeeld van de Rituals geurkaarsen maar om nou telkens bijna 20 euro neer te leggen? Zeker in de winter maanden branden ze dagelijks bij ons dus je bent er zo door heen. Maar sinds kort heb ik deze schattige geurkaarsjes van de HEMA ontdekt. Met heerlijke geuren als spice, linnen en fig en dat voor maar €2,-! En ze zijn echt heel erg lekker, geven mijn huis een fijne geur en passen in elk interieur. Momenteel zijn ze trouwens 3+1 gratis dus ik ga er zeker nog een paar inslaan!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.