Tijdens het bestellen van een aantal foto’s van Harper zag ik dat HEMA een nieuw product heeft toegevoegd aan hun fotoservice. MIJN BOEK. Een overzicht van je instagram of facebook posts. Hoe leuk is dat? Mijn Facebookposts in boekvorm vond ik niet zo boeiend maar een geprinte versie van Instagram leek me geweldig!

Helaas past mijn account onmogelijk in een boek maar 2014 tot 2016 paste net. Ruim 388 pagina’s. Natuurlijk hangt aan zo’n dik boek wel een prijskaartje maar je kan er al een laten printen vanaf 15 euro, je hebt het dus helemaal zelf in de hand. Maar voor dit dikke exemplaar zouden we €110 euro kwijt zijn. Auw.. dat is best prijzig.

Enthousiast vertelde ik het verhaal aan mijn moeder en die vroeg me om er gelijk een te bestellen. Zij wilde zo’n boek! Natuurlijk ben ik de beroerste niet en bestelde ik er gelijk een voor haar. Zo kon ik gelijk kijken of het de moeite waard zou zijn om voor te gaan sparen!

instagramboek-5
Wauw wat is ie tof! Je kan zelf weinig aan het design doen. De enige opties zijn de kleur van de tussenbladen ( in dit geval grijs ), de cover en of je wel of geen comments erbij wil tonen. Daarnaast zie je enkel een kleine preview van 30 pagina’s dus de rest is wel een beetje een gok. Maar die gok kan je prima nemen want hij is echt zo mooi geworden!
instagramboek-4
Dit heeft me er absoluut van overtuigd dat ik ook zelf een aantal van deze boeken wil hebben. Hoe leuk zou het zijn om per jaar op Instagram een boek in je kast te hebben staan?

Edit: Ik zie bij mede bloggers een aantal gesponsorde posts online komen met dit boek. Daarom even een extra note dat mijn moeder dit boek zelf heeft aangeschaft en ik zo enthousiast was dat ik het met jullie wilde delen! #nonspon

handtekening

Follow on Bloglovin

1 COMMENT
  • Fleur

    Wat een tof boek zeg! Het is aan de ene kant inderdaad best prijzig, maar aan de andere kant heb je dan ook wel weer wat! Ik vind een heel tof idee en ben benieuwd naar jouw boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.