Toen we vorig jaar in ons huis trokken was het nog lang niet af. Natuurlijk kwam oor de komst van Harper het huis even op een laag pitje maar nu begint het weer te kriebelen!
Daarom plande ik afgelopen week een tripje naar IKEA en ging ik aan de slag met de slaapkamer!


Alle grote zaken in de kamer waren al aanwezig; het bed, de nachtkasjes, lampjes en blauwe muur. Prima op zich maar nog wel wat kaal. Het eerste waar ik mee aan de slag ging was het bed. Een aantal nieuwe kussens en een bijpassende sprei en het was gelijk een heel ander gezicht!

Wat ik in dit huis heel graag wilde doorvoeren was meer groen. In de woonkamer is dat al redelijk gelukt en ook voor de slaapkamer wilde ik iets verzinnen. Echt ruimte voor potten naast ons bed is er niet en zo kwam ik al snel uit bij hangplantjes! Ik vind het zo leuk staan het geeft letterlijk een beetje leven aan de kamer.
Om geen troep op mijn nachtkasje te krijgen gebruik ik dit kistje. Heel handig voor de kleine prullen.

Ook de witte muur was me een doorn in het oog. Zo saai! Bij de IKEA vond ik deze simpele muursticker. Perfect om de muur net wat extra’s te geven zonder dat het veel te druk zou worden.

Ik ben blij met het eindresultaat! Ik moet natuurlijk altijd een beetje rekening houden met vriendlief dus met sommige dingen moet ik me een beetje inhouden. Hopelijk kan ie het waarderen als hij vanavond thuis komt ;).

O en voor de oplettende kijker; de gordijnen komen nog!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.