DreamWeekly

DreamWeekly #150

Een basic weekje met weinig anders dan werk, samen zijn met Harper en een beetje sporten. Pas in het weekend stond er een afspraak op de planning, namelijk onze jaarlijke familiedag!
Maandag
Nog steeds raar dat de wekker weer gaat. Hop richting Amsterdam voor een dagje werken. Harper is voor het eerst een dag bij opa & oma in Nederhorst. Ik krijg de hele dag leuke filmpjes en foto’s en zo te zien heeft ze het goed naar haar zin.

Dinsdag
Eindelijk weer een dagje alleen met mijn meisje. Na de moeizame afgelopen dagen lijkt ze nu weer helemaal opgeslagen te zijn. Ze ligt ’s ochtends uren te slapen en huilt veel minder. Fijn! Ik geniet en ’s middags wandelen we naar de stad. We gaan even bij Anouk kijken in de ZARA en kopen ondertussen een leuke nieuwe outfit voor de komende familiedag. Die avond gaf ik Joel een avondje “ vrij “ dus hij dook lekker de sportschool in. Ik besloot eens te kijken of Harper die nachtfles nog wel nodig had…Half 9 naar bed, ik gelijk daarna ook en maar eens afwachten tot ze zou komen.

Woensdag
Nou, ze kwam dus niet! Pas om 6 uur in de ochtend had mevrouw zin in een flesje. Ik ben heel benieuwd of het eenmalig was, zo niet dat is het tijd voor een feestje! Wat geen reden heeft tot een feestje is het weer. Ik zeur er geloof ik elke week wel een keer over maar ik ben die regen ZO zat. Een buitje vind ik prima maar gewoon uren achter elkaar geplens vind ik echt niet ok. Ik was juist op tijd opgestaan en had zo veel mogelijk klusjes in huis gedaan om ’s ochtends op pad te kunnen met Harper. Niet dus. Gelukkig komt Romi nog even langs voor een bakkie thee, toch nog even gezelligheid.


Donderdag
Wederom sliep Harper een nachtje door. Fijn voor papa want die paste op maar mijn wekker ging gewoon om half 5. Op naar Amsterdam. Werk ging snel, nieuwe windows die moesten aangekleed worden en in de middag waren we druk aan de slag met moodboards. Maar ik was wel kapot toen ik ’s avonds thuis kwam! Ik kon niet meer dus dook na de nodige knuffels met Harper vroeg mijn bedje in.
Vrijdag
Buiten dat ik aan het einde van mijn werkdag voor het eerst dit jaar geniet van een iced latte gebeurd er niks noemenswaardig. Maar he, het is weekend!Zaterdag
Tijd voor onze jaarlijkse familiedag! We hebben een auto gehoord en stappen bepakt en bezakt om 11 uur in de auto. Wat een troep zeul je mee met zo’n baby joh haha. De reis gaat prima, Harper ligt lekker te slapen en voor we het weten rijden we Groesbeek binnen.
We zijn dit jaar bij mijn tante ( de roteren altijd ) en kijk nou wat een uitzicht ze heeft! De hele dag bestaat uit lekker eten, veel kletsen en we wandelen nog even door het bos. Voor we het weten de dag voorbij en rijden we weer terug richting huis.


Zondag
Zon, zon, zon! ’s Ochtends trek ik mijn hardloopschoenen aan voor een rondje over de hei. Stom genoeg waren we vergeten dat we de huurauto moesten terugbrengen dus als ik net lekker weg ben belt Joel. Toch maar weer omdraaien dus. Samen met Harper doen we ’s middags boodschappen en genieten we nog wat meer van het heerlijke weer. Maar ik weet toch niet wat het is met die zondag hoor maar aan het einde van de dag ben ik helemaal stuk. Ik kan gewoon niet meer! Al voordat Harper naar bed gaat lig ik er in. Even opladen voor de nieuwe week.

Komende week is rustig. Ik hoop vol op te kunnen genieten van het mooie weer, ga bijkletsen met Anouk en voor de rest zien we het wel.

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply