Oeps,een dagje later dan normaal. Zondag was Harper zo van slag dat mijn laptop de gehele dag gesloten bleef. Ach ja, dat zal nog wel eens vaker gebeuren! Het was een pittig week want ik ging voor het eerst weer aan het werk. Echt even omschakelen geblazen dus.Maandag
De laatste dagen thuis met Harper. O jongens wat had ( en heb ) ik het daar lastig mee! Tel daar het dramatische weer bij op en je begrijpt mijn humeur. Om toch een positief puntje te vinden in het weer moeten gaan werken bestelde ik nieuwe AllStars. Daar kan ik het beste de hele dag op staan en mijn oude konden echt niet meer..Dinsdag
Harper kreeg een lief kaartje van oma. Vrijdag komt ze voor het eerst een dagje oppassen en keek er duidelijk naar uit. We zijn zo blij dat beide oma’s ( en opa ) een dagje op ons meisje willen passen. Zo is ze absoluut in goede handen en dat haalt een hoop stress weg!

Woensdag
Ons laatste dagje. Ja, ja ik weet het er komen natuurlijk nog zat dagen alleen met Harper thuis. Maar het voelt echt als het afsluiten van een periode. De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. Een hele nieuwe wereld is voor me open gegaan en die moet ik opeens weer gaan combineren met mijn oude wereldje. Zoals je op de laatste foto kan zien hebben Harper en ik er geen zin in! Het regent weer de hele dag en om mezelf op te vrolijken maak ik broodjes met Nutela. Daar wordt iedereen toch blij van 😉Donderdag
En toen was daar de dag waar ik zo tegenop zag..Om 6 uur ’s ochtends pak ik de trein richting Amsterdam en begint het werkende leven weer. Mijn hoofd is de hele dag ergens anders maar ik sla me door de dag heen. Fijn om mijn collega’s weer te zien maar dat hele ” lekker he, om weer uit huis te zijn ” voel ik absoluut niet.


Vrijdag
Weer een werkdag maar dit keer ren ik naderhand niet gelijk naar huis. Romi opent in de Melkweg een tentoonstelling van haar werk. Als ruim 18 maanden heeft ze daar keihard aan gewerkt dus ik wilde dat voor geen goud missen!
ZaterdagWeekend, ik geniet van dit blije koppie! We hebben echt een typische zaterdag. Booschapjes doen, wandelen, beetje sporten en ’s avonds als Harper in bed ligt aan de pizza met een wijntje.
ZondagKijk dit koppie nou.. We hebben geen idee wat er met haar is ( sprongetje? ) maar Harper is helemaal de weg kwijt. Ze huilt en huilt en huilt en niks lijkt goed.  Ze is duidelijk doodmoe maar slapen ho maar. We worstelen ons echt door de dag heen en ik vlucht even naar buiten voor een rondje. In de middag komt zelfs nog even bezoek tussen de huilbuilen door. Ik maakte de fout om deze paaskoekjes in huis te halen. Zogenaamd voor de visite maar volgens mij eindigen de meeste toch in mijn eigen mond. ’s Avonds zijn Joel en ik helemaal kapot. Gelukkig wil Harper wel gewoon naar bed en ze lijkt eindelijk tot rust te komen.

Komende week staat nog een beetje in het teken van in het nieuwe ritme komen. Weinig extra afspraken en gewoon even zien hoe het loopt. Maar wel met een leuk uitzicht op het weekend want dan hebben we familiedag!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.