Eindelijk, eindelijk begint Hilversum Centrum weer een beetje op te krabbelen. Toen ik er 6 jaar geleden kwam te wonen was het een trieste bedoeling. De ene winkel naar de ander sloot en leuke koffie tentjes waren er niet te vinden. Nu weten jullie alles over mijn favoriet Your Coffee. Maar nu is daar concurrentie! En wel van Feel Good. Een klein maar fijn tentje in het vernieuwde Hilvershof.


Bij Feel Good kan je genieten van allemaal gezonde lekkere dingen. Zo is er een frozen yoghurt bar, zijn er vele verse smoothies en sappen en hebben ze heerlijke salades.

Vooral van die laatste ben ik fan! Op de foto zie je de Feel Green salade met onder andere mozzarella, avocado en pesto. Extra handig is dat je de salade ook gewoon mee kan nemen dus ook als je haast heb kan je terecht. Voor mij is de grote een perfect lunchformaatje en ook de prijs (€4,50) is fijn.

Momenteel zijn de salades dus mijn favoriet maar eerlijk is eerlijk… de frozen yoghurt heb ik nog niet geprobeerd vanwege de kou. Er is grote kans dat die het straks toch gaat winnen hoor!

Enige nadeel aan Feel Good? Ik baal dat het er zo klein is! Je kan wel zitten aan de bar maar vol is echt vol. Met al dat lekkers op de kaart zou ik hier prima een paar uur willen werken maar daar is de locatie gewoon niet zo geschikt voor. Maar laaat dat je absoluut niet tegenhouden om even langs te gaan. Feel Good is echt een aanwinst voor Hilversum!

handtekening

Follow on Bloglovin

1 COMMENT
  • Josianne

    Dit ziet er tof uit! Binnenkort toch maar eens langsgaan daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.