DreamWeekly

Dreamweekly #MAART&APRIL

Natuurlijk kan ik niet de DreamWeekly’s weer opstarten zonder even terug te blikken op de afgelopen weken. Die waren namelijk echt heel fijn en we hadden een hoop uitstapjes! Even een post vol met foto’s dus en de hoogte punten van de afgelopen twee maanden.

Nachtdienst.
Begin Maart was het weer zo ver, nachtdiensten op mijn werk. Poeh, wat was dat pittig! Zeker de woensdag waar ik eerst de hele dag op Harper paste en daarna nog door moest tot de volgende ochtend. Ik was zo’n 26 uur wakker voordat mijn hoofd eindelijk mijn kussen raakte. Om het geheel nog een beetje lastiger te maken kreeg ik er ook nog even een flinke verkoudheid overheen. Nachtdienst + ziek is echt een combinatie die ik niemand aan raad. Maargoed, we hebben het weer overleefd en het levert wel mooie plaatjes op!


Harper.
Ja, afgelopen maanden genoten we natuurlijk het meest van dit, niet meer zo kleine, meisje. Haar ontwikkeling gaat momenteel als een tierelier en het lijkt wel of ze elke dag wat nieuws doet.


Eten bij Piatto
Onverwacht maar wel heel lekker en gezellig, eten bij Piatto in Utrecht. Na werken aan Laptops & Latte doken Jochem en ik dit Italiaanse restaurantje in. Ze serveren Italiaanse gerechten op een tapas manier. Echt perfect voor iemand die altijd al na het voorgerecht vol zit ;).

Kinderstoel.
Haha, kijk dat bekkie nou! Ze past er nog niet helemaal goed in maar de kinderstoel heeft zijn intreden gemaakt in ons interieur. Niet lang meer voordat het dametje ’s avonds gezellig mee eet!

Londen.
Nog voordat Harper geboren was boekte Anouk en ik dit tripje naar Londen. Mijn favoriete band speelde twee shows achter elkaar dus het perfecte moment om weer even die kant op te gaan. We hadden enorm mazzel met het heerlijke weer! Naast de twee concerten brachten we een bezoekje aan Brighton, shopte ik wat leuke dingen voor Harper en voor ik het wist zat ik al weer in het vliegtuig terug naar huis. Het waren echt drie top dagen!

Timboektoe.
Jaaaa ons favoriete strandplekje is weer open! De tent werd in de winter helemaal afgebroken en opnieuw opgebouwd. Ik was een beetje huiverig om het oude vertrouwde Timboektoe gevoel kwijt te zijn maar wat hebben ze het top gedaan. Het stuk wat je op de foto’s ziet is nieuw maar om de hoek is nog de vertrouwde hoek met openhaard, chesterfields en uitzicht op zee. Echt, als je hier nog nooit ben geweest zoek het dan eens op. Als ik een auto zou hebben dan zou ik echt vele weekenden hier doorbrengen.

Dierentuin.
Tweede paasdag. Wat doe je dan? Naar de dierentuin gaan natuurlijk! Harper ging voor het eerst in de draagzak bij papa en keek haar ogen uit. Of ze echt een dier heeft gezien betwijfel ik maar dat gaf niet. Het waren een fijne paar uurtjes en ik kan niet wachten tot ik straks een abonnement mag aanschaffen om zo vaak te gaan als we willen.

Zo, nu zijn jullie weer een beetje bij gekletst. Hopelijk volgende week weer gewoon een DreamWeekly zoals je van mij gewend bent. O, en duim alsjeblieft even mee voor een droge Koningsdag want wij willen heel graag naar de rommelmarkt. Fijne week iedereen!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Manon
    04/24/2017 at 19:25

    Wat een mooie foto’s!

  • Leave a Reply