Baby

Lieve Harper #4

Maandelijks wil ik, op een zo persoonlijk mogelijk manier, Harper’s ontwikkeling met jullie delen. Daarom heb ik besloten het in briefvorm te doen. Zo kan ze, als ze later groter is, precies lezen hoe wij alles hebben ervaren! Elke tweede zaterdag van de maand vind je hier dus een nieuwe Lieve Harper.

Lieve Harper

Meisje wat ga je hard! De afgelopen maand heeft je ontwikkeling echt een grote sprong genomen. Je baby trekjes beginnen te vervagen en er wordt steeds meer een dametje zichtbaar. Zo vind je het hartstikke leuk om rechtop op de bank te zitten, lekker tussen ons in. En lachen dat je dan doet! Daarnaast ben je ook al echt aan het spelen, je bent verliefd op een rammelaar die je van je tante Janneke hebt gehad en is het aapje van je speelkleed altijd reden tot een glimlach. Rollen gaat ook vast niet meer lang duren want je gooit je billen al flink de lucht in. Ik kan niet wachten op je verbaasde koppie als je binnenkort op je buik beland.

En verder? Ja ik kan niks anders zeggen dat je echt een droombaby bent. We brengen je samen om 7 uur naar bed en je slaapt dan het klokje rond tot we je rond 7 uur in de ochtend weer horen brabbelen. Natuurlijk heb je wel eens je lastige dagen, dan lijken we wel even alles fout te doen maar gelukkig is dat altijd op te lossen door buiten te gaan wandelen.

Mama is ook voor het eerst een paar daagjes weg geweest zonder je. Ik heb je wel gemist hoor! Maar het ging prima zo samen met papa en oma die heel lief een extra dag kwam oppassen. Met mama gaat het verder wel wat minder, het hele combineren van werken, zoveel mogelijk tijd aan jou geven, het huishouden draaiend houden en tussendoor ook nog ergens wat tijd voor mezelf vinden is echt een uitdaging. Hopelijk gaat de tijd daar een beetje mee helpen en gaat het vanzelf beter. Het komt ook gewoon omdat ik helemaal niks van je wil missen!

Op het moment dat deze post online komt zijn we voor het eerst met je op het strand. Hopelijk werkt het weer een beetje mee en kunnen we je ook echt de zee laten zien en even je voetjes in het zand zetten. Verder hebben we weinig plannen voor deze maand. O, ja behalve Koningsdag natuurlijk! Zoals altijd gaan we naar de rommelmarkt in Amsterdam Zuid, eens kijken of we daar wat leuke kleertjes voor je kunnen vinden.

Liefs,
Mama

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply