DreamWeekly

DreamWeekly #134

We hebben een drukke maar hele leuke week achter de rug! We gingen naar Amsterdam om Koningsdag te vieren, ik had veel koffie en eet dates met vrienden en gingen we aan de slag met onze tuin.


Maandag
Half 5. Wekker gaat en ik sleep me weer richting de trein. Al moet ik eerlijk zeggen dat het deze maandag makkelijker ging dan normaal wetende dat ik hierna heerlijk 3 dagen vrij was. Er is een hoop te doen dus de uren vliegen voorbij en voor ik het weet zit ik al weer in de trein terug naar huis. Ik vlieg het huis door en probeer het eten vast zo ver mogelijk klaar te hebben voordat Harper weer thuis wordt gebracht door opa en oma. Ik heb meestal een klein half uurtje dus dat is een race tegen de klok ;).

Dinsdag
Een druk maar gezellige dag voor de boeg! Ik hijs Harper al vroeg in dr jasje om even boodschappen te doen. De koelkast is letterlijk leeg dus daar moet even verandering in komen. Net op tijd ben ik weer terug om de deur open te doen voor Romi. Even tijd voor koffie en bijkletsen terwijl we met Harper spelen op de bank. Als Harper ’s middags even slaapt werk ik het huis door en fatsoeneer nog even mijn haar en make-up. Zodra Joel thuis komt pakte ik namelijk de trein naar Amsterdam om wederom met een vriendin bij te kletsen. Man wat kan een mens lullen op een dag zeg haha! Uitgeteld lig ik tegen elven in bed, dat wordt een kort nachtje…


Woensdag
Zo na alle afspraken en drukte van de afgelopen twee dagen vandaag even niks. Ik ga alleen even naar buiten voor mijn, ondertussen standaard, rondje met Harper. Even hoi zeggen tegen Anouk in haar pauze,  neuzen bij de Kringloop en dan weer terug naar huis. Mijn meisje is niet helemaal in haar hum dus ik ben eigenlijk continue met haar in de weer. Ondanks dat ze niet helemaal zichzelf was vandaag slaapt ze ’s avonds weer zonder problemen in. Joel is eten bij een vriend dus ik besluit maar extra gebruik te maken van mijn “ vrije “ avond. Ik eet pizza in bad, kijk de Kardashians en begin aan mijn nieuwe boek. Het weerbericht voor morgen is gelukkig weer wat bijgedraaid dus ik duik vroeg mijn bed in. Morgen naar de rommelmarkt in Amsterdam Zuid!

Donderdag
Koningsdag! Wat ben ik blij om het zonnetje door mijn gordijnen te zien schijnen zeg! We kleden ons dik aan en gaan gelijk na Harpers eerste fles op weg naar Amsterdam Zuid. Al een aantal jaar ons vaste plekje om de dag te vieren. Harper kijkt haar ogen uit, we kopen een hoop leuke speeltjes voor haar op de rommelmarkt en ook ik vind zowaar nog een paar leuke items. Pas tegen drieeen zijn we weer thuis en doen we het verder rustig aan. Kijk ons droppie nou!

Vrijdag
Zo, na drie dagen thuis weer even een dagje op werk. Door de vakantie is het enorm druk dus het is best vermoeiend om dat de hele tijd om je heen te hebben. Maar de dag vliegt wederom voorbij en ’s avonds schuiven we aan voor een hapje eten bij mijn schoonouders.

Zaterdag
Poeh, ik heb in geen tijden zo’n drukke dag gehad! Ik maakte geen enkele foto, beter gezegd heb ik zo’n beetje mijn mobiel de hele dag niet vast gehad. Het begon voor mij met een afspraak bij de kapper. Mijn haar is verschrikkelijke aan het uitvallen ( fijn joh dat ontzwangeren ) en was flink kapot. Even een stuk eraf dus! Gelijk daarna rende ik weer terug richting huis want mijn schoonouders stonden op de stoep om te helpen met onze tuin. Hup gelijk in de auto richting Gamma, daarna nog tegels op halen en boodschappen doen. De mannen kluste hard door en voor ik het wist was ons tuintje helemaal bestraat. Eindelijk geen zandbak meer, heerlijk! Zodra het af is laat ik jullie natuurlijk foto’s zijn, hopelijk volgende week dus meer. Mijn schoonouders vertrokken weer en werden zo’n beetje afgewisseld door Romi en Jaap. Ze waren zo lief geweest om voor ons langs een marktplaats adresje in de buurt te rijden, hallo nieuwe / oude tuinset! Om ze te bedanken aten ze lekker een hapje mee en we bleven nog wat na tafelen. ’s Avonds lag ik helemaal kapot in bed maar wat was het een leuke dag.

Zondag
Na alle drukte van gister even een wat rustigere dag. Joel spendeerd de ochtend in de sportschool en ’s middags gaan we even de stad in voor koffie en wat boodschappen. Hoe leuk zijn deze items van Zara voor Harper! De jas is nog een beetje op de groei maar we konden hem niet laten hangen. Harper krijgt trouwens sinds twee weken een groenten hapje in de avond. Vorige week kreeg ze wortel ( geen succes ) maar de avocado van deze week lijkt ze daad werkelijk lekker te vinden!

Komende week is wel even wat rustiger. Ik moet, buiten werk, dinsdag met Harper naar het consultatiebureau en zaterdag komt er wat familie langs om mijn verjaardag te vieren. Ga jij nog wat leuks doen deze week?

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  chucky1012
  05/01/2017 at 08:07

  Zo een leuke en drukke week 😉
  Schattig om te zien dat jullie dochter een eten krijgt.

 • Reply
  Anita
  05/05/2017 at 13:27

  Wat een leuke foto van Harper en haar papa. En ze gaat echt heel erg veel op jou lijken Maaike.., both beauty’s!

 • Leave a Reply