DreamWeekly

DreamWeekly #135

Het is weer tijd voor een nieuwe DreamWeekly! Ik heb echt een hele fijne week achter de rug waarin ik mijn verjaardag vierde, veel te veel taart at en twee concerten bezocht.

Dinsdag
Tijd voor nog meer taart want vandaag ben ik jarig! Normaal ben ik op dinsdag altijd een dagje alleen thuis met Harper maar omdat ik dat toch wel een erg suffe verjaardag vond had ik mijn moeder gevraagd om mee te gaan naar Amsterdam. Even samen een taartje eten bij de Bijenkorf en een beetje rond kijken in de stad. Helemaal geslaagd! ’s Avonds bak ik pannenkoeken, ik mag dan nu 29 zijn dat blijft toch het beste verjaardagseten ;).

Woensdag
Nou en om maar gewoon nog even door te gaan ga ik vandaag voor de verandering weer aan de taart. Samen met Romi vier ik nog even mijn verjaardag bij de nieuwe Hilversumse hotspot Mout. Ja jongen, we hebben sinds deze week onze eigen foodhallen! Er zijn nog wel wat verbeterpuntjes maar so far so good. De koffie is fijn en ook de taart mag er wezen. Binnenkort maar eens een hapje avondeten.


Donderdag
Work, work work work work…


Vrijdag
Jaaa weekend! En wat voor een! Gelijk uit werk vlieg ik naar huis, spring onder de douche ( bedankt mama voor dat extra half uurtje oppassen ) en zodra Joel thuis komt pak ik de trein naar Utrecht. Tijd voor concert 1 van dit weekend. De avond is top en om half 1 rol ik mijn bedje in.


Zaterdag
Na een kort nachtje slaap lopen Joel en ik al voor 9 uur op de markt om wat boodschapjes te doen. Daarna lopen we even Mout binnen voor een kop koffie. Ideaal hoor zo’n nieuwe hang-out op nog geen 5 minuten van ons huis! Binnenkort zal ik er eens een blogje schrijven. Joel duikt daarna de sportschool in en ik vermaakt me thuis met Harper. Tegen het einde van de dag komt Anouk en eten we samen een hapje. Zodra Harper in bed ligt pakken Joel en ik de trein naar Amsterdam. Ons eerste avondje samen zonder baby, gek hoor! Het is super gezellig en we vermaken ons prima bij het concert. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet kon wachten tot ik weer in mijn bed lag.. Die weinige uurtjes slapen hakken er wel in haha!
Zondag
Niks uitslapen op mijn eerste moederdag. Al om 6 uur begint mijn meisje wat te rommelen dus ga ik er maar vast uit om haar flesje voor te bereiden.Niks uitslapen op mijn eerste moederdag. Al om 6 uur begint mijn meisje wat te rommelen dus ga ik er maar vast uit om haar flesje voor te bereiden. Niet lang daarna komt ook Joel naar beneden. We gaan heerlijk met z’n drietjes ontbijten bij Your Coffee om moederdag te vieren en ik krijg dit mooie armbandje.

Mijn laatste volle werkweek voor m’n vakantie! Een met weinig extra plannen. Ik hoop voornamelijk vele bezig te zijn met mijn blog en een ander leuk project waar ik jullie hopelijk snel meer over kan vertellen! Donderdag ga ik wel nog even lekker uit eten met Jochem en we zien wel wat het weekend gaat brengen. Fijne week iedereen!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply