DreamWeekly

DreamWeekly #135

De eerste week van Mei zit erop! Een week waarin ik mijn verjaardag vierde, genoot van twee dagen met Harper en ik genoot van het lekkere weer.

Maandag
Een nieuwe werkweek is begonnen. Zoals elke maandag vliegt de tijd voorbij. We hebben een hoop te doen dus voor ik het weet is het half 4 en ga ik weer richting huis. Dan is het altijd even chaos. Ik probeer te koken, Harper komt weer thuis en tussendoor probeer ik ook vaak nog even de was aan te zetten. Ja, ja multitasken is echt mijn tweede natuur aan het worden haha!

Dinsdag
Wat een dag!’s Ochtends werd ik met Harper verwacht op het consultatiebureau dus het is even organiseren om daar op tijd te zijn. Alles lijkt prima te gaan als we daar zijn, zelfs het half uur wachten vindt mevrouw geen probleem, maar dan gaat het mis. Ze schrikt enorm van het kraakpapiertje wat op de weegschaal ligt ( dramaqueen in de dop dit 😉 ) en daarna is alles mis. Pure paniek en de prikjes die daarna volgen maken het niet veel beter. Uitgeput en met een baby die eindelijk even slaapt gun ik mezelf een koffie en even wat rust. Poeh! Wat was ik blij toen Joel ’s avonds weer thuis was.


Woensdag
Een nieuwe dag voor mij en Harper. Gelukkig heeft ze niet echt last meer van haar prikjes en is ze super vrolijk.We lummelen wat in huis en gaan ’s middags even de stad in. Terwijl ze slaapt rommel ik nog wat in onze tuin die eindelijk vorm begint te krijgen. Ik ben er zo blij mee! Hoe schattig is dit vestje trouwens? Mijn moeder heeft deze vorig jaar al voor haar gebreid en gelukkig is het weer nog koud genoeg en past ze hem nu!

Donderdag
Buiten een een dagje werken doe ik eigenlijk niks..

Vrijdag
Harper besloot opeens om ’s nachts te gaan spoken. Ik moet er meerdere keren uit dus als ik ’s ochtends om 6 uur in de trein zit ben ik gesloopt. En de dag begon pas net! Ik sleep me een beetje door de werkdag heen en ben blij als ik Amsterdam aan het einde van de dag gedag zeg. Echter kan ik nog even niet op de bank ploffen want ik wil graag nog even twee taarten bakken voor mijn verjaardag. Uitgeput duik ik daarna mijn bedje in. Weekend!

Zaterdag
Tijd voor een feestje! Komende dinsdag 9 mei word ik 29 jaar en dat vierde ik afgelopen weekend met mijn familie. Het weer is top dus we zitten lekker buiten. Ik heb een Italiaans buffet gemaakt en volgens mij viel dat wel in de smaak. Bij mezelf in ieder geval wel 😉

Zondag
Zo druk als we het gister hadden, zo lekker rustig en relaxt hadden we het deze zondag. Ik ga een paar uurtjes zitten werken in de Starbucks maar verder zijn we lekker thuis.

Komende week wordt druk maar super leuk! Dinsdag vier ik samen met mama en Harper mijn verjaardag met een lunch in Amsterdam. Woensdag staat er een koffie en taartdate met een vriendin op de planning en zowel vrijdag als zaterdagavond ga ik naar een concert. Ik kan niet wachten!

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply