Wat een gekke week zeg, van wegbranden in de zon tot wegspoelen door de hagel. Nederland wat doe je ons aan! Ik deed het even wat rustiger aan want ik was flink verkouden. Er stond enkel een etentje op de planning en in het weekend kwamen er vrienden op bezoek.

Maandag & Dinsdag
Oef jongens, dat weekend heeft er ingehakt en ik word gelijk getrakteerd op een flinke verkoudheid. Ik sleep me een beetje door deze twee dagen heen. Harper is dinsdag ook nog eens helemaal uit haar hum dus de dag lijkt wel een week te duren.


Woensdag
Na het weerbericht te hebben gezien besluit ik al vroeg met Harper de stad in te gaan. Nog niet te optimistisch in mijn leren jasje en ook Harper ligt in haar vestje in de wagen. Maar jeetje wat een mumfail want het is al hartstikke warm! Snel uit die jas en genieten van de zon. Ik geef eerlijk toe dat ik de hele dag twijfel of Harper het nou warm of koud heeft. Is enkel een romper te fris binnen? En dr sokjes dan? Zo rommelen we de hele dag een beetje aan. Ze speelt in de tuin en ik krijg het zelfs voor elkaar om nog wat aan mijn blog te doen.
Donderdag
Je woont duidelijk in Nederland als je na zo’n zomer dag opstaat met kou en regen..Ach ja, ik ben toch de hele dag binnen op werk dus het maakt niet uit. Na werk ga ik niet naar huis maar overbrug ik even wat tijd bij de Bijenkorf. Daarna pak ik samen met Jochem de tram naar Hotel Arena. Voor mijn verjaardag gaf hij mij een etentje bij een restaurant naar keuze cadeau en ik was erg benieuwd naar het vernieuwde Park! Binnenkort lees je hier meer over op mijn blog maar het is zeker een aanrader!


Vrijdag
Een dagje op werk met deze gekkerd ;). Daarna lekker het weekend vieren bij mijn schoonouders. Zo fijn dat Harper het allemaal prima vind. Lekker in bed bij opa & oma en ’s avonds over in haar bedje thuis. Echt een luxe dat dat gewoon gaat!

Zaterdag
Ondanks dat het papa zijn uitslaap ochtend is zijn we allebei al vroeg in de veren. Hij vertrekt voor een paar uurtjes naar de sportschool en ik vermaak me met Harper thuis. Rond elven drinken we een kop koffie in de stad met mijn schoonouders en halen we boodschapjes. Harper is echt in een top humeurtje ( niet sarcastisch bedoelt haha ) dus we hebben een hele fijne dag. Als ze op bed ligt genieten we van een wijntje en kijken we de nieuwe film Logan. Fijn hoor zo’n zaterdag!Zondag
Ik geniet van mijn uitslaap ochtendje en daarna, tja wie kan er nou sjaggie opstaan als dit om de hoek komt kijken! We gaan lekker wandelen en drinken een kop koffie in de stad. Joel gaat even naar Yoga en ik maak het huis wat aan kant terwijl Harper ligt te slapen. Daarna duik ik nog even de tuin in om deze DreamWeekly te typen en dan staan onze vrienden al op de stoep. We kletsen bij en eten een hapje samen. En dit weertje jongen, oooo je zal maar vakantie hebben volgende week :D!

Ja vakantie! Alleen vandaag ben ik nog een dagje aan het werk maar daarna ben ik 2,5 week vrij. Deze week geniet ik gewoon thuis van de rust en zondag pakken we het vliegtuig naar Londen! Daarom volgende keer een verkorte DreamWeekly maar in die week wel plogs van onze trip. Zin in!

handtekening

Follow on Bloglovin

1 COMMENT
  • Sylvia

    Wat een heerlijke week en wat een prachtige foto dat Harper zo om het hoekje komt gluren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.