Baby

Gastblogger voor 1mama.nl

Eindelijk mag ik jullie vertellen over een nieuw leuk project waar ik de afgelopen weken mee bezig ben geweest…. Ik ben namelijk gastblogger geworden voor 1mama.nl! Cherish deed enkele weken geleden een oproepje en het leek me leuk om een poging te wagen. Zoals ik jullie al eerder vertelde is het niet mijn intentie om van DreamDaily een mamablog te maken. Ik vind het leuk om over Harper te schrijven maar echt baby gerelateerde artikelen vind ik hier niet zo passen. Maar ja, mijn leven is momenteel vooral baby en dus miste ik toch wel een plekje om wat dieper in te gaan op dingen.

Maar die plek heb ik nu dus gevonden! Cherish was enthousiast over mijn eerste blog en vanaf vandaag staat deze online. Elke keer als ik een blog voor haar schrijf zal ik een post plaatsen met een linkje naar haar site. Mocht je dus meer willen volgen over mijn mama avonturen neem dan vooral een kijkje!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mama
    05/27/2017 at 08:06

    Lieve schat gefeliciteerd met dit leuke project. Heb hem ook al gelezen xxmama

  • Leave a Reply