Maandelijks wil ik, op een zo persoonlijk mogelijk manier, Harper’s ontwikkeling met jullie delen. Daarom heb ik besloten het in briefvorm te doen. Zo kan ze, als ze later groter is, precies lezen hoe wij alles hebben ervaren! Elke tweede zaterdag van de maand vind je hier dus een nieuwe Lieve Harper.

Lieve Harper,

De lente is aangebroken en je bent al weer een dikke 5 maanden oud. Het is ondertussen onmogelijk geworden om terug te denken aan een leven zonder jou. Zo raar is dat!

De afgelopen maand heeft vooral in het teken gestaan van eten! Want dat mag je nu namelijk al ben je nog geen groot fan. We zijn rustig begonnen met hapjes wortel, courgette en avocado en nu krijg je ook een fruithapje in de ochtend erbij. Je favoriet lijkt tot dus ver de avocado, toch echt een kind van je vader ;). Papa en mama moeten wel weer even zoeken naar een nieuwe routine hoor. Wanneer geven we wat en wat mag je wel en niet? Maar we lachen wat af als we je gekke bekken zien bij een nieuwe smaak of als je van boven tot onder onder de groene smurrie zit.

Mama moest twee weken terug met je naar het consultatiebureau voor weer twee prikken en om even te kijken of alles goed met je gaat. Ondanks dat het uitliep en we lang moesten wachten zat je blij rond te kijken en leek er geen vuiltje aan de lucht. Ook het opmeten vond je nog prima maar o, o, wat schrok je toen je op het krakende papier van de weegschaal werd gelegd. Mama heeft je denk ik nog nooit zo hard horen huilen! Je was opeens helemaal in paniek, zo sneu. Daarna was alles mis. De verpleegkundige kon je niet eens aankijken zonder dat je het op een brullen zette! En die verdomde prikjes moesten er ook nog in… Mama zweette zich kapot en mijn hart brak om je zo bang te zien. Gelukkig was het zodra we buiten de deur stapte weer allemaal goed.

De laatste week begin je opeens ’s nachts wel wat meer te spoken. Je draait rondjes door je bed heen en volgens mij maak je jezelf daar wakker door. Misschien komt het door de hapjes die je nu krijgt? Je darmpjes moeten daar natuurlijk nog een beetje aan wennen.

Over anderhalve week hebben we vakantie en wat kijken we ernaar uit! Lekker met zijn drieën een paar dagen genieten in Londen. En we zijn ook drie dagen saampjes meissie want papa gaat ook nog op bezoek bij ome Kevin in Barcelona. Maar dat kunnen wij wel he!

Liefs,
Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.