De vakantie zit erop. Jongens, wat valt me dat zwaar! Na een dikke twee weken met mijn kleintje moet ik haar nu weer achterlaten. Ik vind het niks. Maargoed, begin van de week genoot ik nog even van mijn laatste vrije dagen en het weekend zat vol met hoogtepunten!


Maandag
Officieel de laatste dag van mijn vakantie. Natuurlijk ben ik dinsdag en woensdag thuis samen met Harper maar dit is nog een extra dagje. Joel is ook nog vrij en in overleg met zijn ouders gaat Harper zoals gebruikelijk gewoon naar hun toe. We hebben dus de hele dag onze handen vrij! We pakken daarom al vroeg de trein richting Rotterdam en pakken een bioscoopje. De laatste Pirates film, ik was aangenaam verrast! Daarna wandelen we door richting de foodhallen voor een heerlijke lunch bij Jamie’s. De dag vliegt voorbij maar het is heerlijk om even tijd voor elkaar te hebben.


Dinsdag
Het gewone leven is weer begonnen, Joel gaat richting werk en ik spendeer de dag thuis met Harper. Het weer is opeens omgeslagen dus veel gaan we er niet uit. Maar ik vermaak me prima hoor met deze mooie dame


Woensdag
Jongens, dit weer kan toch gewoon niet? Het is nog erger dan gister. Ik gokte het erop om op een droog moment even naar de supermarkt te lopen maar kwam doorweekt weer thuis. Heel fijn! Ik geef het op en besluit de rest van de dag maar binnen te blijven. Hoe vinden jullie trouwens onze nieuwe poster uit Londen? Ik ben er zo blij mee!

Donderdag & Vrijdag
Twee dagen waarin ik geen enkele foto maakte.. Ik was de hele dag op werk en probeerde weer in het ritme te komen. Dat viel niet mee kan ik je zeggen! Harper slaapt sinds een week niet meer door en dat was tijdens de vakantie nog wel te doen.. Maar als je wekker standaard al om 04:30 en mevrouw besluit daar nog een uur vanaf te snoepen dan wordt het toch lastiger ;).

Zaterdag
Ieeehh! Met zenuwen in mijn buik word ik wakker. Joel en ik hebben een afspraak bij de tattoo shop. Binnen een uurtje zitten mijn twee mini tattoo’s erop en is ook Joel er eentje rijker. Ik heb er nog niet eens goede foto’s van gemaakt dus die houden jullie tegoed. Maar er staat nu een kleine H achter mijn oor en het woordje Everything op mijn onderarm. Ik ben er zo blij mee! Daarna is het even hollen, ik doe mijn make-up opnieuw en kleed me om want ik ga naar een concertje in Utrecht. Samen met Nicole heb ik echt een top avond, wat heb ik gelachen en heerlijk meegezongen met Good Charlotte. Echt een van de bandjes uit mijn jeugd en het is bizar hoe je toch een dikke 10 jaar later nog zo goed alles kent.


Zondag
Helemaal fit wakker word ik na zo’n avond natuurlijk niet, oef! Maar niks is dan beter dan een beetje beweging dus we besluiten even richting bouwmarkt te lopen ( dat is vanaf ons huis toch een dikke 45 minuten wandelen ). We halen beits om onze tafels een nieuwe look mee te geven. Dat willen we al jaren maar nu gaat het er toch echt van komen. Op de terugweg is de tempratuur al flink opgelopen dus bezweet en oververhit komen we begin van de middag weer thuis. Daar doen we eigenlijk weinig meer dan spelen met Harper en wat t.v. kijken.

Komende week is rustig. Ik moet natuurlijk werken, hoop wat vriendinnen te zien en in het weekend is het Vaderdag en vieren we de verjaardag van mijn schoonvader. Allemaal gezellige dingen om naar uit te kijken!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.