DreamWeekly

DreamWeekly #138

Volgens mij smelten mijn hersenen ook een beetje door deze hoge tempraturen. Ik heb diep moeten graven om te bedenken wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week! Echt sinds de komst van Harper gaan sommige dingen gewoon aan me voorbij. Maar ik genoot natuurlijk van het weer, vierde de verjaardag van mijn schoonvader en haalde mijn nieuwe bril op!

Maandag
Zo vroeg al zo zonnig in Amsterdam! Tijd voor een dagje werken.Dinsdag
Harpers humeur is echt helemaal omgeslagen. Na twee pittige weken slaapt mevrouw weer heerlijk door en is ze overdag het zonnetje in huis. Fijn hoor als zo’n sprongetje weer voorbij is. We vermaken ons de hele dag samen en tegen het einde van de middag komt Anouk langs. We spelen wat met z’n drieen en brengen Harper daarna naar bed. Zo even tijd om samen bij te kletsen, pizza te eten en Pretty Little Liars te kijken! Joel is namelijk langs bij een vriend dus we hebben het rijk voor ons alleen. Op de foto trouwens een van mijn nieuwe tatoeages!

Woensdag
Twee weken geleden bestelde ik twee nieuwe brillen bij Specsavers. Een zwart montuur wat lijkt op mijn oude bril en een totaal andere. Nu kon ik ze eindelijk op gaan halen en wat ben ik er blij mee! Ik was mijn oude bril echt zat en wilde hem liever niet op. Nu vind ik het weer helemaal prima om een bril dagje te hebben als mijn ogen geen zin hebben in lenzen.

Donderdag & Vrijdag
Zoals gewoonlijk twee dagen waar ik weinig over te vertellen heb. Ik geloof dat ik een kilo in zweet verlies op werk ( airco stuk ) en s’ avonds ben ik te moe om nog wat te betekenen.


Zaterdag
We hebben geen plannen voor onze vrije zaterdag. Het is niet zo heet dus we gaan lekker met Harper richting de stad. Even wat boodschapjes doen en een kop koffie drinken ( doen we ooit wat anders? ). ’s Middags duikt Joel even de sportschool in en daarna doe ik voor het eerst sinds twee maanden mijn renschoenen weer eens aan. Ik pak de fiets richting de hei en sleep me door 3 lange kilometers heen. Dit moet ik toch echt vaker doen..Zondag
Een gezellige dag! We zijn namelijk uitgenodigd door mijn schoonouders om te komen lunchen bij Presto in Hilversum. Ik geniet van een broodje caprese en een stuk taart toe.
De middag vliegt voorbij en voordat we goed en wel weer thuis zijn kan ik al bijna aan het avondeten beginnen. Ondanks de hitte duik ik nog wel even in bad. En nee, geen koud bad ;). Joel verklaard me voor gek maar zo in de badkamer merk ik niks van de hitte buiten hoor, ben ik daar de enige in?

handtekening

Follow on Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply