Maandelijks wil ik, op een zo persoonlijk mogelijk manier, Harper’s ontwikkeling met jullie delen. Daarom heb ik besloten het in briefvorm te doen. Zo kan ze, als ze later groter is, precies lezen hoe wij alles hebben ervaren! Elke tweede zaterdag van de maand vind je hier dus een nieuwe Lieve Harper.

Lieve Harper,

Mijn zesde brief aan jou al weer wat betekend dat je nu dik een half jaar oud bent. Stop de tijd! De donkere dagen hebben plaats gemaakt voor veel zon en warmte en je geniet er duidelijk van. Wat was deze zesde maand een leuke!

Begon je vorige maand nog voorzichtig met je eerste hapjes, nu kan je niet meer zonder. ’s Ochtends fruit of yoghurt en ’s avonds een groentenhap. Je favoriet? Avocado! Als we dat voor je neus zetten hou je niet meer op met eten. Je geeft duidelijk aan wanneer je genoeg hebt en je smeert lekker alles onder. Echt zelf eten heb je nog weinig interesse in, mama en papa leggen wel stukjes voor je neer maar meer dan fijnknijpen doe je er niet mee ;).

Rollen krijg je ook steeds beter onder de knie. Heel soms vinden we je opeens op je buik maar meestal blijf je “ hangen “ op je zij. Je slaapt nu ook vaak zo. Groot gelijk heb je want dat ligt ook veel lekkerder!

En toen was daar natuurlijk onze vakantie. Voor het eerst met ons mee in het vliegtuig naar Londen. Wat was mama zenuwachtig! Maar het bleek nergens voor nodig want je deed het geweldig. We paste ons schema gewoon aan jou aan en je genoot. Uren heb je in de draagzak gezeten en met grote ogen rondgekeken in de stad. Van de dames in het hotel tot vriendelijke voorbijgangers, iedereen kreeg een glimlach! We zijn zelfs even met je gaan zwemmen, dat vond mama misschien wel het leukste van de vakantie. De terugweg was wel even lastig. Het vliegveld was zo druk en warm dat je maar niet in slaap kon komen terwijl het allang bedtijd was. Ach meisje wat was je toen verdrietig. Gelukkig viel je uiteindelijk in het vliegtuig in slaap en was alles weer goed.

De dagen daarna waren we samen met zijn tweetjes omdat papa nog even op reis ging naar Ome Kevin. Ik zeg je eerlijk, dat vond ik best zwaar! Maar we hebben het gered en papa heeft je toen hij terug was honderdduizend knuffels gegeven.

Wat is er veel gebeurd he afgelopen maand! Ik ben benieuwd wat juni ons gaat brengen.

Liefs,
Mama

1 OPMERKING
  • Anita

    Wat leuk dat het allemaal goed is gegaan! Harper is de jongste Londen-ganger die ik ken. Met de paplepel ingegoten, noemen ze dat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.