Aan de rand van het Oosterpark in Amsterdam vind je PARK. Het hippe, vernieuwde, restaurant van Hotel Arena. Een café, bistro en restaurant in een. Chique maar met een relaxte sfeer en een heerlijke kaart!


Bij binnenkomst werd ik al gelijk verrast door PARK. Ik was bang iets te underdressed te zijn met mijn allstars en jeans ( ik kwam uit mijn werk.. ) maar geen seconde werd ik raar aangekeken. Het bedienend personeel is trouwens echt top. Vriendelijk, aanwezig wanneer je ze nodig hebt maar niet opdringerig.

De kaart heeft een share dining concept. Je kan dus een hoop kleine gerechtjes uitkiezen en alles komt dan in tweevoud of is eenvoudig te delen. Mocht je dit trouwens helemaal niks vinden dan kan je ook gewoon een voor- en hoofdgerecht kiezen maar ik hou van die eerste optie. Zo durf ik tenminste wat nieuws te proberen!

We gingen als eerst voor een vleesplank met heerlijke Spaanse en Italiaanse specialiteiten. Gevolgd door een tomatensalade, mini angus burgers, zalm bruschetta en risotto balletjes. Allemaal even lekker en hoewel het in eerste instantie niet zo veel leek zaten we naderhand goed vol.


Maar natuurlijk niet vol genoeg op het toetje over te slaan..Jochem ging voor de cheesecake en ik koos de Chocolate box. Schijnbaar is te veel chocolade toch mogelijk want ik kreeg hem niet op ;).

Restaurant PARK is fijn! Ik zie me hier zeker terugkomen, misschien wel voor een ontbijtje? Of gewoon om te genieten van een wijntje op het grote terras.

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.