De afgelopen weken is mijn leven een beetje een wervelwind geweest. Zo heb ik mijn contract opgezegd bij Forever, ga ik per 1 augustus aan de slag bij een uitgeverij en heb daarnaast afgelopen week nog de tofste bijbaan ooit gescoord. Tussendoor probeer ik zoveel mogelijk te genieten van Harper en volg ik een 10 weeks trainingschema bij de Crossfit hier in de buurt. Zo veel te vertellen en zo weinig tijd. Vandaag even een “ gewone “ DreamWeekly maar binnenkort een wat grote post over hoe mijn leven in zo’n korte tijd een hele andere richting heeft gekregen.


Maandag
Nog voor het middaguur krijg ik een mailtje met heel goed nieuws. Afgelopen vrijdag had ik een soort van sollicitatiegesprek. Rete spannend maar tegelijk ook heel leuk. En nu blijkt dat ik daadwerkelijk aan de slag mag! Ik kan er nu nog niet meer over vertellen maar zodra het mag zijn jullie de eerste die het horen. Ooo ik ben zo enthousiast! Mijn dag kan daarna niet meer stuk.

Dinsdag
Een rustig dagje thuis. Ik wandel wat af met Harper. Even koffie halen bij Starbucks, een tripje naar de kringloopwinkel en boodschappen doen. We zijn tussen de slaapjes door de hele dag onderweg. ’s Avonds staat er een work-out op het programma. In de brandende zon was het flink pittig!


WWoensdag
Warm, warm, warm. Dat is geloof ik wat ik de hele dag denk. Harper en ik pakken even de trein richting Bussum voor een koffie date met Romi. Net voor het onweer en de regen zijn we weer thuis.Donderdag
Als een zombie ga ik richting werk. Harper was een draakje geweest en ik zat al sinds 03:30 op de bank. Dat is zelfs voor mij toch wel wat te vroeg hoor ;). Mijn gedachten zijn er dan op werk ook niet echt bij dus ik ben blij als ik om drie uur de winkel uit loop. Ik heb afgesproken met Jochem. We kletsen wat bij op een terrasje en gaan daarna heerlijk eten bij 5&33. Echt, als je nog een fijn restaurant zoekt in Amsterdam ga daar langs!
Vrijdag
Omdat ik nog wat vrije dagen heb staan heb ik nog even een weekje vrij. Gek om zomaar op vrijdag op de bank te zitten met Harper. Zonder plannen voelt het eigenlijk nog niet echt als “ vakantie “. Aan het einde van de middag stap ik op de bus naar Nederhorst en geniet ik in de tuin bij mijn schoonouders van het zonnetje.

Zaterdag
De dag begint voor mij met een work-out bij NoExcuses, pfff wat was het warm! Gelijk daarna was het douche, met klaar maken voor de dag en boodschappen doen. Joel heeft alleen al een paar dagen last van knallende koppijn en vandaag was het de druppel. Hij kon niet anders dan zijn bed weer induiken in de hoop beter wakker te worden. Geen spannende zaterdag voor ons dus. ’s Avonds wordt hij gelukkig een stuk fitter weer wakker en kunnen we nog even een paar afleveringen SuperGirl kijken.Zondag
Het is mijn uitslaapdag, dat betekend dat Joel de eerste fles voor zijn rekening neemt en ik heerlijk mag doorslapen.. Ja, je raad het al dat lukt negen van de tien keer niet. Deze keer was niet anders dus ik besloot maar gebruik te maken van de tijd. Ik sprong op mijn fiets en reed naar de hei voor een klein rondje hardlopen. Heerlijk was dat! Daarna liepen we even richting stad voor een kop koffie en genoot ik van een lang bad.

Komende week is rustig. Ik hoef pas donderdag weer op mijn werk te zijn dus geniet nog even van mijn vrije tijd. Weinig afspraken maar genoeg thuis te doen! In het weekend vieren we mijn moeders verjaardag en gaan we samen met Harper bij haar logeren, ben benieuwd hoe dat gaat..

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.