Maandelijks wil ik, op een zo persoonlijk mogelijk manier, Harper’s ontwikkeling met jullie delen. Daarom heb ik besloten het in briefvorm te doen. Zo kan ze, als ze later groter is, precies lezen hoe wij alles hebben ervaren! Elke tweede zaterdag van de maand vind je hier dus een nieuwe Lieve Harper.
Lieve Harper,

De dagen vliegen voorbij en mama is stiekem een weekje te laat met het schrijven van deze brief. Maar meisje wat ga je hard! Het valt iedereen op dat je deze maand met sprongen vooruit gaat. Je bent echt geen baby meer maar hard op weg naar dreumes zijn.

Mama kan je nu op je speelkleed neerzetten en je blijft rustig een uurtje spelen. Nog wel ingepakt met kussens om je heen want je wilt nog weleens een duikeling maken ;). Het leukste om mee te spelen vind je trouwens een tijdschrift. Lekker scheuren en alle bladzijde alle kanten opgooien, je vindt het prachtig. We zijn wel benieuwd wanneer er beweging in je gaat komen, je kijkt met zo’n verlangen naar de katten als ze langslopen dat het vast niet lang meer gaat duren. Ook staan vind je momenteel helemaal leuk. Niet helemaal zelf natuurlijk maar met de stevige handen van papa om je heen sta je heerlijk om je heen te kijken.

Slapen gaat deze maand wel wat minder. Waar is onze doorslaper gebleven? Je komt nu vaak ’s nachts voor een flesje en een wake-up call van 5 uur is ons niet meer vreemd. Ach, over het algemeen slaap je verder prima dus we zeuren er maar niet te veel over. Eten kan je trouwens als de beste! Fruit, broodjes en pasta alles gaat er in. Je bent nog wel steeds lekker lui want zelf eten ho maar. Terwijl je het wel kan want als mama je een maissmikkel geeft kan ie binnen no time verdwijnen.

Veel spannende uitjes hebben we deze maand niet gedaan. Na de drukte van mei was het wel tijd voor even rust. Wel zijn we met je naar de IJhallen geweest. Je keek je ogen uit in de trein en op de boot. Fijn hoor dat zulke tripjes met je zo makkelijk blijven gaan.

Komende maand zijn er veel veranderingen. Mama heeft een nieuwe baan en zal dus wat langere dagen gaan werken en Oma komt op woensdag oppassen in plaats van vrijdag. Hopelijk merk je niks van mama’s zenuwen en zijn we snel gewend aan de nieuwe situatie. Op naar de 8 maanden kleine schat!

Liefs Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.