De afgelopen twee weken waren een rollercoaster. Opeens had ik een nieuwe baan, zei ik gedag tegen Forever21 na ruim drie jaar en sportte ik meer dan ik ooit heb gedaan. Daarom even een opsomming van de afgelopen tijd, wat is er allemaal gebeurd? Een persoonlijke update!
Werk
Ik heb een nieuwe baan! Het is allemaal super snel gegaan. Begin juli nam mijn liefste collegaatje afscheid en toen wist ik dat ik zelf ook echt de sprong moest gaan maken. Het was tijd voor iets nieuws, maar wat? Als mama is het een stuk moeilijker om een plek te vinden op de arbeidsmarkt. Ik ben nou eenmaal niet meer 7 dagen per week beschikbaar. Maar toen kwam er een vacature op mijn pad bij het bedrijf waar mijn broer al een tijdje werkt. Tijdelijk maar wel een uitdaging. Ik besloot het te proberen en voor ik het wist had ik een contract in mijn mailbox. Ik zei mijn baan op en op 1 augustus ben ik begonnen bij Deviant Uitgeverij. Ik werk momenteel op de servicedesk. Totaal iets anders dan styling in een winkel en ook doodeng. Bellen is niet mijn sterkste punt maar juist daarom heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Zo meteen barst de drukte los ( met het beginnen van de scholen ) en zal ik tig telefoontjes per dag moeten afhandelen. Dag bel angst! Het is echt even wennen weer op kantoor zitten maar ik ben blij met de verandering. Zoals ik al zei is het een tijdelijke baan voor drie maanden. Waar ik daarna terecht kom, ik heb nog even geen idee maar ik heb er volle vertrouwen in dat het goed komt.

Sport
De afgelopen maanden heb ik mij vastgebeten in het 10 weekse trainingsprogramma van de Crossfit gym bij ons in de buurt. Het einde begint in zicht te komen en ik merk dat ik zeker in kracht flink vooruit ga. Nee ik zie de kilo’s er absoluut niet afvliegen maar tsja als je niet op je eten let kan je daar ook niet vanuit gaan. Dat komt later nog wel een keer! Daarnaast ben ik weer fanatieker gaan hardlopen. Twee keer per week ga ik richting de hei en probeer weer langzaam naar de 10k te trainen. Tijdens mijn reis naar New York wil ik een mooi rondje Central Park kunnen meepakken dus dat is een goede motivatie. Voor Yoga probeer ik nog steeds een plekje te vinden. Op de dagen dat ik niet train rol ik mijn matje uit voor een korte 10 minuten. Voor meer heb ik even de energie niet maar dat komt nog wel.En verder?
Ja verder gaat het eigenlijk best goed! Door alle drukte rondom mijn nieuwe werk is het even wat rustiger op het uitjes front. Maar er waren de afgelopen maand wel een aantal hele fijne etentjes. We vierde mijn moeders verjaardag en bezochten de Dierentuin in Amersfoort.

Komende tijd wordt een beetje een gekkenhuis. Zoals ik al zei wordt het super druk op mijn werk en ook mijn ( ja helaas nog steeds ) geheime project loopt ook door. Daarnaast vlieg ik over twee weken voor een weekendje naar Londen en alsof dat nog niet genoeg is pak ik begin oktober het vliegtuig naar New York. Ahhhh!! Kom maar door met de tips!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.