Weer een week voorbij, wat gaat de zomer toch snel he? Eigenlijk heb ik een hele kneuterige week gehad waarin ik veel thuis was, IKEA en Prenatal bezocht en een paar keer ging sporten. Geen hele wilde verhalen dus maar volgende week neem ik jullie mee op mijn trip naar Londen!


Maandag
Werkdag! Al vroeg richting kantoor dus want ik begin om 8 uur. Ik begin aan mijn derde week en eerlijk is eerlijk, het is nog steeds wennen. Ik ben nog steeds nerveus voor de telefoontjes maar ik zet door. Ik weet waarom ik deze stap heb genomen en dat ik over twee maanden zo veel nieuws heb bijgeleerd. Misschien dat ik er tegen het einde van de periode ook even een losse blog over schrijf ( het is een baan voor 3 maanden ). Gelukkig is de omgeving heel fijn en zijn mijn collega’s top, ik hoop maar dat ze niet te veel merken van mijn innerlijke struggle.

Dinsdag
Lekker een dag thuis met Harper. Ik realiseerde me dat ik de laatste weken een stuk minder mijn grote camera pak om echt even goeie foto’s van mijn kleine te maken. Daar moest verandering in komen! Stil zitten wil ze alleen niet echt meer dus het werd een hele uitdaging. ’s Avonds was het weer tijd voor crossfit bootcamp. Bizar maar we zitten al weer in week 8!

Woensdag
Eigenlijk niks te vertellen over woensdag.. Een dag op kantoor en ’s avonds op de bank met Netflix.


Donderdag
Alweer mijn laatste werkdag voor het weekend. De dag vliegt voorbij, fijn! En om maar gelijk in de goeie flow te blijven zitten doe ik bij thuiskomst direct mijn hardloopschoenen aan. Gemotiveerd door de interval trainingen die ik bij Annemerel voorbij zie komen probeer ik 5x een km te lopen op een zo snel mogelijk tempo. Poeh he, dat viel me zwaar! 


Vrijdag
Heerlijk, weekend! Wat een luxe zeg deze werkdagen. Vroeger werkte ik altijd op ma, do en vrijdag maar nu is mijn vrijdag verschoven naar de woensdag. Elke week voelt het bijna als vakantie! Ik doe de weekboodschappen vast met Harper en werk het huis even door. ’s Avonds komt Romi langs om bij te kletsen en voor ik het weet rol ik pas tegen 11 uur mijn bed in.

Zaterdag
Zoals gewoonlijk ben ik al vroeg op met Harper. We rommelen wat in huis en rond 8 uur leg ik haar weer in bed. Ik maak me klaar om richting sportschool te gaan en maak Joel vast wakker zodat hij Harper over kan nemen. Ik kreeg een lesje volledig op kracht gericht voor mijn kiezen dus ik was goed kapot toen ik een uurtje later weer thuis was. Hup snel onder de douche en in de auto. We hadden er via Snapcar eentje gehuurd om naar de grote Prenatal in Amersfoort te rijden. Ons oog was afgelopen week gevallen op een geweldige buggy van Mutsy ( na het lezen van de blog van Elise ) en we wilde hem graag even proberen. Ik was gelijk verliefd maar helaas was hij niet op voorraad. Als het goed is wordt hij dinsdag geleverd dus ik moet nog even geduld hebben. Het plan was om daarna nog even de IKEA door te struinen maar daar dacht Harper helaas anders over. Ze wilde niet slapen in de wagen en na een half uur durend krijsfestijn gaven we het maar op. Om vervolgens natuurlijk binnen twee minuten met een slapende baby in de auto rond te rijden. Drama Queen! Ik merk trouwens dat ik de laatste tijd echt van alles vergeet foto’s te maken. Ik ga beter mijn best doen, beloofd.Zondag
Langzaam werd ik zondag wakker tot ik me realiseerde hoe laat het was… bijna 7 uur. Ik keek naast me en Joel lag nog diep te slapen. Maar waar was Harper? De laatste tijd komt ze telkens een keer ’s nachts en is ze eigenlijk uiterlijk om half7 op. Ik spring uit bed en kijk op de camera. Ik zie een klein meisje die plat met haar hoofd in het matras ligt. Ik schrik me kapot, ze slaapt vaker op haar buik maar dan met haar hoofdje gedraait. Ik vlieg naar haar kamer en zodra ik de deur open doe..word ik begroet door een slaperig lachende Harper.  Mijn hartslag daalt weer naar een normaal niveau, pfff. Ze had gewoon opeens uit het niets weer doorgeslapen van 7 tot 7, zouden we dan eindelijk onze doorslaap nachten weer terug krijgen? Ik durf het bijna niet te hopen. Harper breng ik naar Joel en zelf trek ik mijn hardloopkleding aan. Tijd voor mijn fijnste sportmomentje van de week. Zeker met zo’n fijn zonnetje erbij! De rest van de dag breng ik door met Harper, Joel is namelijk druk aan het klussen in huis. We lopen nog even een rondje over de rommelmarkt in de stad maar verder doen we weinig spannends.

Komende week word even spannend op mijn werk. Als het goed is barst de drukte vanaf maandag los en zal de telefoon langzaam rood gloeiend gaan staan. Als dat maar goed gaat! En verder is het een beetje aftellen voor mij naar het weekend. Ik kan niet wachten om naar Londen te gaan. Heerlijk drie dagen genieten.

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.