Sponsored I did it! Nog slechts twee weken te gaan en ik ben aan het einde van mijn 10 weeks trainingsprogramma bij de crossfitgym hier in Hilversum. Tien weken geleden schreef ik me impulsief in en en now I’m hooked!

Ik heb nog nooit zo hard getraind in mijn leven als tijdens de uurtjes daar. Ik heb trouwens ook nog nooit zoveel spierpijn gekend ;). Het heeft me echt een confidence boost gegeven! Maar toen Hunkemöller me benaderde voor een samenwerking schreeuwde toch alles in mij Neeeeee. Want tja, Hunkemöller is ondergoed of sportswear en me daarin aan jullie showen ging me toch echt te ver. Maar toen ik er nog eens rustig over nadacht besloot is het toch te doen. Want nee, ik heb geen fitgirl’s lichaam. Maar ik heb wel een lichaam wat 9 maanden geleden een baby heeft gekregen en daar ben ik trots op!


Nu ik steeds vaker mezelf in sportkleding hijs wordt mijn wens voor leuke sport outfits ook steeds groter. Toen ik een kijkje nam tussen de Hunkemöller sportbh’s was ik dan ook super verrast. Niks standaards aan maar juist net wat specialer en zelfs een beetje sexy.

Echter was het uitzoeken van de goede even andere koek. Waar moest ik beginnen? Gelukkig heeft Hunkemöller daar een heel handige online programma voor. Binnen een paar klikken krijg je te zien welke (sport ) bh het beste bij jou past. Nou is er van mijn voorgevel weinig over na mijn zwangerschap maar wat ondersteuning vind ik toch wel fijn hoor. Daarom koost ik de All Star*, geschikt voor medium impact. Perfect dus voor crossfit en hardlopen!


Binnen een paar dagen had ik het pakketje in huis. Wauw! Het is toch bijna zonde om hier een shirtje over aan te trekken? De bh sluiting aan de achterkant zorgt ervoor dat de bh zonder moeite aan en uit gaat. Geen onmogelijk gedraai en gewurm dus na een sweaty work-out. Alles blijft tijdens het sporten ook goed op zijn plek! Ja, ik ben echt tevreden en ben nu extra nieuwsgierig geworden naar de rest van de Hunkemöller sportcollectie.

Heb jij wel eens Hunkemöller sport items geprobeerd?
handtekening

Follow on Bloglovin
* Dit item is gesponsord door Hunkemöller.

1 OPMERKING
  • Mama

    Lieverd wat zie je er mooi uit ben trots op je xxmama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.