Maandelijks wil ik, op een zo persoonlijk mogelijk manier, Harperโ€™s ontwikkeling met jullie delen. Daarom heb ik besloten het in briefvorm te doen. Zo kan ze, als ze later groter is, precies lezen hoe wij alles hebben ervaren! Elke tweede ( of derde ๐Ÿ˜‰ ) zaterdag van de maand vind je hier dus een nieuwe Lieve Harper.

Lieve Harper,

Terwijl ik dit schrijf is papa naar de sportschool en lig je lekker voor je middagslaapje op bed. Wat hebben we een pittige maand gehad samen meisje! Helaas heb je het niet doorslapen โ€™s nachts namelijk lekker doorgezet en dat beginnen we toch wel te voelen. Het ritme was de afgelopen weken helemaal weg. Maar we zijn er flink voor aan het werk om het weer terug te krijgen en vannacht sliep je zowaar van 7 tot 7! Laten we hopen dat we weer op de goede richting zijn. Mama zegt het eerlijk, ik werd er een beetje hopeloos van. Want wat deden we nou toch verkeerd?

Sinds afgelopen week krijg je overdag een flesje minder. Nu dus nog maar drie per dag. Tussen de middag krijg je nu belegde broodjes en die gaan er in als koek. Of het nou een broodje met smeerworst, pindakaas of gewoon boter is je vindt het allemaal even lekker.
Het begint erop te lijken dat je dit een stuk fijner vind. Je slaapt weer langer overdag en ook de nachten gaan langzaam weer wat stabieler. Maar mama juicht nog maar niet te vroeg ๐Ÿ˜‰

We hebben trouwens wel iets heel leuks gedaan afgelopen maand. Dit komende jaar kunnen we nu zo vaak als we willen naar de dierentuin want we hebben een abonnement! Tijdens ons laatste bezoekje merkte we al dat je echt steeds meer gaat zien van de dieren om je heen. Op naar vele tripjes!

Papa en mama hebben afgelopen week ook een nieuwe buggy voor je uitgezocht. Wat zijn we er blij mee! We kunnen niet wachten om de eerste ritjes er mee te maken. Er was niks mis hoor met je vertrouwde wagen maar hij is best lomp en zwaar. Tijd dus voor iets waarmee we wat mobieler zijn en je beter overal mee naar toe kunnen nemen!

Het leukste van de afgelopen maand is misschien wel dat je nu kan klappen. Met een grote lach sla je je handjes tegen elkaar. Als we vragen โ€ Harper klappen? โ€œ dan reageer je direct. Voor andere mensen misschien maar wat kleins maar wij vinden het natuurlijk helemaal geweldig.

Ik ben benieuwd wat je komende maand allemaal bij gaat leren schat! Je hebt eerst nog een lang weekend alleen met papa voor de boek. Mama gaat op een tripje naar Londen om even bij te tanken. Ik beloof dat ik terug kom met allemaal cadeautjes hoor dus je hebt wat om naar uit te kijken.

Liefs,
Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.