Wat een week! Zat ik vorig weekend nog in Londen, lag ik dit weekend opeens ziek in bed. Het contrast kon niet groter zijn! Ik heb genoten van drie dagen in mijn favoriete stad maar wat vliegt dat toch voorbij. Daarnaast kluste we in huis ( hallo IKEA bouwpakket ), gingen er bergen zakdoekjes doorheen en haalde ik al mijn gemiste Harper knuffels in .


Zaterdag was het zo ver, mijn solo tripje naar Londen. Ik verbleef in het Motel One, wat een aanrader! Hele fijne mensen, prima locatie en goeie prijs. Lang ging ik echter niet genieten van mijn kamer want ik dumpte er slechts mijn koffers en ging snel de stad in.

Ik had namelijk online gezien dat er nog kaartjes vrij waren voor het Harry Potter toneelstuk. Het zou toch niet? Ik stapte om 12 uur de boxoffice binnen ( 2 uur begon Part 1 ) en ja hoor. Voor slechts 45 euro had ik kaartjes op rij 6 voor beide delen. De rede dat mijn kaartje zo goedkoop was? Ik kon een klein hoekje van het podium niet zien. Maar daar heb ik tijdens de show totaal geen last van gehad. Ik zit liever helemaal vooraan dan op het derde balkon achter! In het theater!Zo, deel 1 zat er op. Voor mensen die het misschien niet kennen. Het theaterstuk bestaat uit twee delen. Een kijk je ’s middags en het vervolg komt ’s avonds. Ik had dus een pauze van ongeveer 2 uur tussendoor. Tijd voor een hapje eten! Het was echt een geweldige ervaring en ik denk dat je als Harry Potter fan dit niet mag overslaan. Neem een gok, boek een tripje en kijk of er plek is. Wat maakt het uit als je niet naast elkaar kan zitten? Het is beter dan 250 pond per kaartje in de voorverkoop betalen!

Zo, na een hele dag in het theater tijd om die benen even los te gooien. Half 7 ’s ochtends stond ik in de ligt voor een rondje langs de Thames. 
Wie wil hier nou niet rennen?

Een lange warme douche later schoof ik aan bij Jamie’s Italian voor een ontbijtje. Hmmm! Daarna was het tijd om te shoppen dus op naar Oxford Street.
Ik ben verliefd op Antropologie. De spullen zijn niet te betalen maar wauw ik zou alles wel mee naar huis willen nemen! 

Na een lange dag shoppen eindige ik mijn dag met een wandeling over de South Bank. Tussendoor at ik een hapje en genoot ik van het uitzicht. Helemaal kapot kwam ik aan bij mijn hotel. Ik had die dag een dikke 25km gelopen dus die pijnlijke voeten waren niet zo gek..
Uitgerust en lui stond ik de volgende ochtend op. Ik had geen zin om opzoek te gaan naar een ontbijttentje dus ik ging voor het hotel ontbijt. Niet spannend, wel lekker! 

Ik was nog moe van de vorige dag en besloot lekker van het weer te gaan genieten. Ik plofte uiteindelijk neer in een parkje en genoot van mijn laatste uurtjes in de stad. Het inpakken van mijn koffer bleek nog even een uitdaging.. Oeps. Toch iets te veel geshopt! Ik heb er letterlijk op moeten zitten en ik hield mijn hart vast of hij goed aan zou komen in Amsterdam. Maar alles heeft het gelukkig overleefd. Rond 10 uur landen ik op Schiphol en zat mijn tripje erop. Wat was het fijn! Maar wat had ik dit kleintje gemist! Gelukkig had ik nog een hele dag om van haar te genieten voordat ik weer richting werk moest. 
Om de after Holiday dip tegen te gaan had ik diezelfde dag ook een IKEA bestelling geplant staan. Een aantal nieuwe kasten en een vloerkleed. Iedereen wordt toch blij van IKEA? Wij zijn in ieder geval fan van het kleed! 

En daarna ging het een beetje mis. Woensdag was nog een prima werkdag maar donderdag rond lunchtijd sloeg mijn neus opeens helemaal dicht. O, nee het zal toch niet? Maar ja hoor, vrijdag werd ik knap beroerd wakker. Ik sleepte me toch richting werk maar moest halverwege de dag opgeven. Mams paste op Harper dus ik kon gelukkig even mijn bed in. Het gaat ondertussen weer wat beter maar helaas heb ik ook dit meisje aangestoken. Arme schat snotterd wat af. We doen het dus even rustig aan. Hopelijk zijn we snel weer allemaal fit!

handtekening

Follow on Bloglovin

1 OPMERKING
  • Sylvia

    Wat heerlijk dat je even baar Londen kon en dan ook nog eens naar Harry! Supergaaf?. Heel veel beterschap gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.