Afgelopen week was het enorm chaotisch op werk, zo druk! Daardoor vlogen de dagen echt voorbij en kan ik niet geloven dat we al weer bijna in Oktober zitten. Naast werk ging ik een hapje eten, had ik een date met Joel en overleefde ik mijn eerste Crossfit les!
Maandag
Tsja… dat gezond eten enzo blijft toch een ding hoor ;). Op kantoor is het gewoon onmogelijk om van de lekkere dingen af te blijven!
Dinsdag
Lekker een dag thuis met mijn draakje. We hebben een prima dagje. Een eerlijke foto van hoe het er thuis bij ons aan toe gaat haha. Tussen de folders ( ze vind niks leuker! ) met een mais smikkel in haar handje en vlekken op dr shirt.

Woensdag
Een chaotische dag op werk. De telefoontjes blijven maar komen! Druk, druk, druk maar daardoor vliegt de dag voorbij. Voor ik het weet zit ik in de trein naar Amsterdam. Tijd voor een dinerdate met een vriendin! Ook daar gaan de uren veel te snel en voor we het weten moeten we al weer afscheid nemen. Wel fijn om weer even helemaal bij te kletsen en deze burger was ook niet heel vervelend ;).

Donderdag
Nog een dagje op kantoor en dan lekker weekend! Ik ben er deze week echt aan toe. Geen idee waarom want Harper laat ons lekker doorslapen maar ik ben zo moe. Het zal wel aan het weer liggen. Na werk besluit ik me niet te laten weerhouden door de stromende regen. Hardloopkleding aan en gaaan. Ik kreeg nogal wat vreemde blikken toegeworpen van mensen die helemaal ingepakt op weg naar huis op de fiets zaten. Maar met een pet op merk je er bijna niks van. Bevroren maar voldaan kwam ik weer thuis.Vrijdag
Zo, een dagje met het kleine draakje. Ik was helemaal ingesteld op een dag vol met regen maar niks was minder waar. ’s Ochtends vroeg al scheen de zon dus besloot ik gelijk maar naar buiten te gaan. Samen even een kopje koffie halen en rustig wakker worden. Niet lang daarna ging Harper al weer naar bed toe en ging ik aan de slag met het bananenbrood van Chef met Lef. De hele dag was Harper eigenlijk het zonnetje in huis. We winkelde wat, deden boodschappen en met haar toekijkend oog maakte ik het huis schoon. De zon bleef en ik kon het niet laten om wederom ’s avonds mijn hardloopschoenen aan te trekken. Genieten van zo veel mogelijk zon!Zaterdag
Weekend! Om dat gelijk maar goed te beginnen heb ik mijn eerste Crossfit les. Na 10 weken voorbereiding was het tijd om over te gaan stappen. Nou, dat heb ik geweten. Ik was kapot! Maar ik heb wel besloten om een 10 rittenkaart aan te schaffen om even goed te kijken of dit echt de sport voor mij is. Gelijk daarna sprong ik onder de douche om me klaar te maken voor de dag. Joel en ik hadden namelijk een date! Mijn schoonouders kwamen heel lief een middagje oppassen op Harper. Wij gingen lekker uit lunchen en pakte daarna een filmpje. Zo fijn om even tijd voor elkaar te hebben,


ZondagV
ol verbazing kijken we ’s ochtends op onze wekker. Harper wordt namelijk pas wakker om half8! ( ok ok, ze had wel ’s nachts een fles gehad maar toch! ). We beginnen de dag daardoor lekker sloom. Aan het einde van de ochtend gaan we even een kopje koffie drinken bij Starbucks en sleep ik Joel en Harper mee in een fotohokje, hilarisch! Niet lang daarna maak ik me klaar voor een tripje naar Amsterdam. Ik heb namelijk een meeting met drie hele leuke meiden. Zoals ik al een tijdje geleden zei werk ik nu aan een heel tof project. Ik ben namelijk freelancer voor DEARGOODMORNING! Samen met Lienke en twee andere meiden hebben we lekker zitten brainstormen over allemaal toffe plannen. Helemaal geïnspireerd kwam ik weer thuis, plofte ik op de bank en dook ik vervolgens vroeg mijn bed in.

Het wordt namelijk een druk weekje! Zo mag ik dinsdag een bezoekje brengen aan de tandarts ( leuk joh.. ), heb ik woensdagavond een etentje met de mensen van mijn 10weeks trainingsgroep en ga ik een weekendje naar mijn moeder. Daarnaast begin ik me nu toch ook wel echt voor te bereiden op New York. Nog maar 2,5 week, ieeeeek!  Kom maar door met die tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.