Maandelijks wil ik, op een zo persoonlijk mogelijk manier, Harper’s ontwikkeling met jullie delen. Daarom heb ik besloten het in briefvorm te doen. Zo kan ze, als ze later groter is, precies lezen hoe wij alles hebben ervaren! Elke tweede ( of derde 😉 ) zaterdag van de maand vind je hier dus een nieuwe Lieve Harper.

Lieve Harper,

Ongelofelijk dat er al weer een maand voorbij is. Mama was helemaal vergeten om je deze brief te schrijven. In mijn hoofd dat ik net de vorige af! Maar de zomer zit erop, je bent nu dik 9 maanden en het aftellen naar je verjaardag is begonnen.

Het blijft een beetje rommelen met je nachten maar het is al vele malen beter dan vorige maand.Ook je slaapjes overdag vind je weer fijn. Als we je nu op bed leggen pak je je knuffel, draai je je om en val je meestal snel in slaap. Door met je beentjes op de rand van je bed te stampen laat je ons duidelijk merken als je wakker bent. ALs we dan niet snel genoeg zijn zet je het vaak op een schreeuwen. Lang alleen zijn vind je gewoon niet zo leuk!

Nieuw deze maand is je gebrabbel. Waar het eerst nog voorzichtige klanken waren horen we nu de hele dag ” Lalalala “. En met ons volgens mij ook de buuren want je kletst alles behalve zachtjes ;). We merken ook dat je steeds meer woordjes begint te begrijpen en je geeft ons goed aan wat je wel en niet wilt. Fijn hoor, zo hoeven we wat minder te zoeken naar wat je bedoelt!

Het bezoekje aan het consultatiebureau ging ook helemaal goed al lieten ze mama wel even flink schrikken. Ze hadden namelijk je hoofdje verkeerd gemeten. De arts was dus nogal bezorgt toen ze de meting zag, hoe kon je hoofdje nou zo hard groeien? Maar na even meten bleek al snel dat er een foutje was gemaakt. Oef, ik kon weer ademen! Verder gaf ze aan dat je duidelijk een motoriek en praat kindje bent. We zullen dus nog wel even moeten wachten tot we achter je aan moeten rennen!

Je bent trouwens ook een weekendje alleen met papa geweest. Mama was even relaxen in Londen en wat was dat fijn. Maar ik miste je wel hoor! Om me heen zag ik allemaal kindjes van jouw leeftijd en dan miste ik jouw knuffels. Mijn koffer zat dan ook vol met leuke kleertjes en speelgoed voor jou toen ik terug kwam. Het was een goede test want komende maand ga ik 6 dagen bij je vandaan namelijk naar New York! Mama beloofd dat als je groter bent we je daar ook mee naar toe nemen en we samen over Times Square gaan wandelen.

Voor nu groei maar lekker door schat en ontdek alles om je heen, wij genieten!

Liefs,
Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.