Niet te geloven. Eindelijk is het zo ver. WE GAAN NAAR NEW YORK! ’s Ochtends vroeg vertrekken we richting Schiphol. Na nog wat laatste knuffels met Harper en Joel en toen ging het avontuur echt beginnen. Ik neem jullie de komende dagen mee op onze reis naar deze geweldige stad.

NEWYORK-7995

Al jaren lang was het een droom van mijn moeder. Met mij en m’n broer  en aanhang naar New York. Dit jaar kwam daar dan eindelijk de mogelijkheid. Vanwege Harper besloot Joel helaas niet mee te gaan en werd het een trip met z’n 4e ! Veel verder dan Portugal had ik nog nooit gevlogen dus met een lichte knoop in mijn maag stapte ik het vliegtuig binnen. Let’s go!

NEWYORK-8036

Veel sneller dan ik had gedacht landen we in Amerika, hop in de taxi en inchecken in het hotel. Gek genoeg wilde het besef dat ik in New York was die hele dag niet echt binnen komen. Toch onbewust last van een jetlag? We verbleven onze gehele trip in het
Hudson Hotel vlak bij Central Park. Hoe geweldig is deze lobby!

NEWYORK-8018
NEWYORK-8023

Mijn broer en schoonzus kregen een upgrade naar een suite op de bovenste verdieping. Jongens, dit uitzicht is toch ongelofelijk?

NEWYORK-8032
NEWYORK-8035

Al was het uitzicht vanaf het dakterras ook al prima hoor 😉

NEWYORK-8042
NEWYORK-8054
NEWYORK-8057
NEWYORK-8061
NEWYORK-8074
Om ons meteen maar helemaal onder te dompelen in de stad besloten we te wandelen naar Times Square. Eerlijk gezegt viel ons dat allemaal nogal tegen. Ja, het is misschien het New York wat je altijd op t.v. ziet maar in het echt vond ik het maar een suf pleintje. Er is niks te beleven behalve als vee tussen een kudde toeristen staan…

Helemaal kapot plofte we neer bij een slechte diner. We kregen een enorm bord voorgeschoteld en konden rollend terug naar het hotel. Lekker ons bed in en even bijkomen van de lange dag!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.