Onze derde dag valt letterlijk in het water. We hadden een hoop plannen maar de hele ochtend komt het met bakken naar beneden. In plaats daarvan gaan we even langs Grand Central, en doen mams en ik een poging tot shoppen op Fifth Avenue.

Wederom open ik rond een uur of vier mijn ogen. Op dat moment is het weer nog prima te doen. Het is warm en klam maar samen met mijn broer maak ik een wandeling door Central Park. Echt, wat een cadeautje om ze elke dag te kunnen beginnen! Als je in New York verblijft is het echt geweldig om zo dicht bij het park te zitten. De stad kan flink overweldigend zijn en even je momentje pakken in het ( in de ochtend ) nog rustige park is heerlijk.

NEWYORK-8351

Maar na het douchen slaat het weer helemaal om. Het komt met bakken uit de hemel. We ontbijten daarom in het hotel en skippen ons plan om de HighLine te gaan lopen. Hup de taxi in en dan maar wat opzoeken wat binnen is.

Het werd een bezoekje aan Grand Central. Als Gossip Girl fan kon ik dat natuurlijk niet overslaan ;). Het is druk en vooral heel toeristisch maar leuk om gezien te hebben!

NEWYORK-8374

In de middag splitten we om, mams en ik duiken Fifth Avenue op en Jelle en Inge bezoeken een museum. Helaas wil het shoppen niet zo lukken. Er blijkt een parade te zijn en hoewel we dit wisten hadden we niet verwacht dat deze ruim 4 uur zou duren. Van links naar rechts winkels inrennen was er dus niet zo bij. Ik shop helemaal niks, ach ja, wel zo goed voor mijn portomonnee!

NEWYORK-8383

Later bleek ook het museum wat Jelle en Inge bezochten flink tegen te vallen dus we hadden allemaal een beetje een baaldag. Het regende nog steeds en we waren allemaal moe. Dan maar lekker eten in het hotel! Unami is een burgerrestaurant maar daar had ik stiekem helemaal geen zin in ( de burgers die je ziet op de foto zijn van mijn broer en schoonzus ). Samen met mams bestelde ik daarom een flink aantal voorgerechten en dat was zo lekker! Toch nog een fijn einde van een wat rommelige en wat teleurstellende dag.

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.