Maandelijks wil ik, op een zo persoonlijk mogelijk manier, Harper’s ontwikkeling met jullie delen. Daarom heb ik besloten het in briefvorm te doen. Zo kan ze, als ze later groter is, precies lezen hoe wij alles hebben ervaren! Elke tweede ( of derde 😉 ) zaterdag van de maand vind je hier dus een nieuwe Lieve Harper.
Lieve Harper,

Zomaar een maandje overgeslagen… dat hadden we niet afgesproken he? Maar de afgelopen maanden waren echt een beetje chaos voor mama. Met de New York reis, de nieuwe baan en alles wat daar bij kwam kijken is het er gewoon helemaal bij ingeschoten. En dat terwijl je niet meer bij te houden bent, je gaat echt met sprongen vooruit.

Van wat voorzichtige schuifjes op je buik naar volledige kruipend de kamer door deed je opeens binnen een week. Niks is meer veilig en je speelgoed laat je links liggen. Ontdekken wil je! Enorm leuk om te zien maar wel even wennen voor papa en mama, het is gedaan met onze rust. Het grote nee zeggen is begonnen en je zoekt duidelijk de grenzen op. Soms moet mama zich verstoppen achter een kussen omdat ze eigenlijk alleen maar hard wil lachen in plaats van streng zijn. Je kan ook zulke gekke dingen doen!

Een andere mijlpaal zijn die gekke witte dingen in je mond. Je eerste tandjes zijn doorgekomen! Ook dit ging weer zo snel. Van een klein knobbeltje naar twee voortanden en een ondertandje in nog geen maand. Gelukkig lijk je er weinig last van te hebben buiten het feit dat je soms zomaar op je tong bijt. Ja die rare dingen moet je toch even aan wennen he.

Vorige week zijn we trouwens voor het eerst met je naar het zwembad geweest, naar heuse zwemles. Wat was dat leuk! Je genoot vanaf de eerste minuut en deed alles zonder problemen. Dat gaan we dus zeker vaker doen!

En nu zijn we op weg naar je eerst verjaardag. Ongelooflijk. Mijn meisje is bijna geen baby meer. Dit afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Zal elk jaar voortaan zo snel gaan? We gaan in ieder geval een leuk feestje voor je houden.

Liefs,
Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.