Een benauwde druilerige die begon met het perfecte ontbijtje gevolgd door een wandeling over de High Line. Vervolgens ontdoken we de regen door een metro ritje en sloten we de dag af met een heerlijk diner. Genieten!

NEWYORK-8401

NEWYORK-8404

NEWYORK-8405

Een nieuwe dag betekend een nieuwe wandeling. Samen met mijn broer duik ik dit keer wat verder Central Park in. Juist die kleine paadjes zijn echt geweldig. Het is benauwd en vochtig en we wanen ons bijna in een tropisch regenwoud tot we weer prachtig uitzicht hebben op de stad. NEWYORK-8420

NEWYORK-8427Omdat er regen in voorspelt stappen we na de wandeling snel met zijn alle in de taxi. We hopen nog even lekker te kunnen eten en dan de Highline op te gaan voordat de regen losbarst. Bij toeval komen we bij dit leuke tentje terecht. Hoe geweldig ziet mijn ontbijtje er uit?

NEWYORK-8438

NEWYORK-8448

NEWYORK-8462

NEWYORK-8489

Met een volle buik lopen we vervolgens de Highline op, wat een toffe manier om de stad te zien! Gelukkig zijn we op het mooiste gedeelte begonnen want ongeveer halverwege slaat het weer om. We zien het niet zitten om door de regen door te blijven ploeteren dus we stappen van de Highline af en nemen een taxi naar Times Square.

NEWYORK-8493

Online had ik gezocht op activiteiten om te doen wanneer het regent in New York en een daarvan was een ritje met de metro. Als je vanaf Times Square lijn 7 ( als ik het goed heb ) pakt reis je in een half uurtje naar een compleet andere wereld. Voordeel is dat deze metro bijna helemaal bovengronds gaat, super leuk dus om heel New York zo aan je voorbij te zien gaan. Prima tijdverdrijf en geen nat pak ;)!

NEWYORK-8568

NEWYORK-8571
De dag sluiten we af bij ABC Kitchen. Op aanrade van THe Anna Edit had ik ook hier een tafeltje gereserveerd. Dit kan vanaf ongeveer twee weken van tevoren en het zit binnen no time vol maar het is ZO de moeite waard. De sfeer is fijn en het eten heerlijk. Mocht ik ooit terug komen naar New York dan zou ik hier zeker opnieuw reserveren!

Nog een dagje te gaan en dan is het al weer tijd om naar huis te gaan.. wat vliegen de dagen!

 

handtekening 

Follow on Bloglovin
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.