Save the best for last. Dit was absoluut mijn favoriete dag van de vakantie. De ochtend beginnen met een bezoekje aan de Upper East Side, daarna een wandeling over de Brooklyn Bridge en bezoekje aan Brooklyn en Williamsburg. Wat een geweldige andere kant van New york!

NEWYORK-8595

NEWYORK-8597

NEWYORK-8601

NEWYORK-8602

NEWYORK-8602

NEWYORK-8608

NEWYORK-8610

NEWYORK-8616

NEWYORK-8619
De laatste ochtend in New York. Ik sprak Joel en die vroeg of ik al in de voor mij bekende wijk van Gossip Girl was geweest. Nope, dat zou helaas niet gaan lukken. Hij vond dat ik toch een poging moest doen en zodra we hadden opgehangen vond ik dat ie helemaal gelijk had! Ik pakte snel mijn kleren bij elkaar en besloot dwars door Central Park die kant op te lopen. Ik had een krap uur dus meer dan een klein rondje door dit rijke gedeelte van New York zat er niet in maar ik heb het TOCH even gezien. Stom genoeg had ik geen geld of pasjes mee anders had ik natuurlijk gewoon een fiets kunnen pakken… zo slim was ik dan weer niet om 6 uur ’s ochtends..

NEWYORK-8659

NEWYORK-9763
Na het inpakken van de koffers en het uitchecken in het hotel pakte we de taxi naar de Brooklyn Bridge. Hier had ik de hele vakantie al naar uitgekeken. Dit is voor mij echt New York! Het stelde gelukkig niet teleur, wat was het tof!

NEWYORK-8771

NEWYORK-3240
Na gekookt te zijn op de brug ( hallo 28 graden in oktober ) koelde we even af bij een leuk tentje in Brooklyn.

NEWYORK-0958

NEWYORK-3754

NEWYORK-7636

NEWYORK-3252

NEWYORK-7836
Om daarna een taxi te pakken door naar Williamsburg. Ik had gelezen dat je daar leuk kon shoppen en dat klopte helemaal! Ik had me hier wel uren kunnen vermaken. Helaas zat dat er niet meer in want ons vliegtuig wachten op ons…

NEWYORK-4698

Vijf geweldige dagen in de stad zijn voorbij. Het was indrukwekkend, overweldigend en vermoeiend en zo tof! Wie weet tot ooit New York!

handtekening

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.