Lifestyle

Badkamer make-over

Sponsored Toen we vorig jaar in onze nieuwe huis trokken moesten we verschillende afwegingen maken. Wat pakken we wel aan en wat laten we zoals het is? Helaas behoorde de badkamer tot de laatste categorie. De badkamer zelf is namelijk totaal niet onze smaak maar hij is nog wel netjes. En tja.. over een paar jaar willen we graag weer verhuizen dus we moeten het er maar even mee doen! Toch begon het wat te knagen en besloot ik met een zo laag mogelijk budget de badkamer op te knappen. Wat een geluk dat ik tegen het einde net benaderd werd door Badkamerstore.nl. Samen met hun heb ik de puntjes op de i kunnen zetten!

De eerste stap in onze badkamer make-over was het aanschaffen van nieuwe kastjes en een nieuwe spiegel. Gezien het budget besloot ik voor zo simpel mogelijk te gaan. Wit, strak en daardoor makkelijk te stylen met leuke accessoires. Uiteindelijk was ik bij IKEA voor nog geen €200,- klaar. De pootjes onder de kastjes kocht ik zelf nog los. Officieel zijn deze van staal maar dit geeft meteen meer warmte!

De hout tinten trok ik door in het handdoekrekje ( H&M ), de badplank ( zelf gemaakt ) en het tandenborstel bakje ( Xenos ).

badkamer-9246

Goed, de grote dingen stonden. Tijd voor het leuke werk! Op Badkamerstore.nl ging ik opzoek naar items die alles mooi een geheel zouden maken. Als eerst vond ik het zeeppompje. Die stond nog op mijn lijstje en ik was gelijk verkocht. Lekker even een printje erin!

badkamer-9243

Om mijn relax uurtjes in de badkamer nog beter te maken bestelde ik ook een enorm badlaken. Deze is zo fijn! Hij is echt gigantisch dus je kan je er helemaal inrollen. Ideaal voor een koukleum als ik en de kleur past perfect bij het geheel.

badkamer-9226

En wat is een badkamer zonder fijne geurkaars en badzout? Ook daarvoor kan je bij ze terecht. De kaars heeft een heerlijk lichte geur en kan je met de deksel handig weer afsluiten. Zo verzuipt ie niet als je hem, net als ik, op je badrand hebt staan.


Zo, eindelijk af! Mocht jij net als ik nog opzoek zijn naar net die items om jouw badkamer op te vrolijken, neem dan zeker een kijkje op badkamerstore.nl Het is misschien nog niet mijn droombadkamer maar door deze kleine aanpassingen is hij al zo opgekapt. Nu nog tijd vinden om er ook echt van te kunnen genieten 😉

handtekening

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply