Nog een kleine 6 maanden en dan is het zo ver… Op 04-06-18 gaan Joel en ik trouwen! En niks is natuurlijk leuker dan de voorbereidingen. De komende maanden neem ik jullie mee in al deze stappen. Want jeetje, wat komt er veel bij kijken zeg. Vandaag de eerste stap, het vragen van mijn lieve vriendinnetjes als getuige & ceremoniemeester.

De eerste maanden nadat Joel me ten huwelijk had gevraagd verdween het aanzoek eigenlijk een beetje naar de achtergrond. Tsja, wat wil je ook als je hoog zwanger bent? In mijn hoofd had ik echt even geen plek om me te focussen op de trouwerij. Hoe graag ik dat ook wilde! We parkeerde dus even de plannen tot na de geboorte van Harper. Begin van dit jaar begon het toch echt weer te kriebelen. Zouden we het gewoon gaan doen in 2018? Ja!


Tijd dus om de eerste stappen te gaan ondernemen. Ik moet eerlijk zeggen, ik vond het echt even overweldigend. Waar moest ik ooit beginnen? Een ding was voor mij al gelijk duidelijk en dat was de wens voor mijn getuigen en ceremonie meester. Misschien geen echte verassing voor ze maar toch wilde ik er wat speciaals van maken.


En in het kader van beter goed gejat dan slecht verzonnen dook ik Pinterest op. Daar vond ik dit idee en het paste perfect in het plaatje. De ring vinden bleek nog een uitdaging. Online vind je er zat maar ik wilde er een van echt zilver zonder gelijk een hap uit ons budget te halen. Dat lukte! Topshop bleek uiteindelijk de redder in nood.


De doosjes kocht ik trouwens gewoon op Ebay, de labels printen ik zelf en het lint komt van de markt. Even een avondje knutselen et voilĂ !

Er waren wat stiekeme tranen en blije gezichten toen ze de doosjes kregen dus ik geloof dat deel 1 is geslaagd!
handtekening

1 OPMERKING
  • Nienke

    Wat een geweldig idee met die ringen. Ik kan mij voorstellen dat er een traantje is weg gepinkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.