Jaaaa we zijn er weer hoor. Geen excuses en geen geneuzel gewoon een nieuwe DreamWeekly! December is aangebroken en dat betekend Harpers verjaardag! Als iedereen Sinterklaas viert zat ik vooral met mijn gedachte bij vorig jaar. Wat is de tijd snel gegaan.. Daarnaast begon ik deze week ook nog eens met mijn nieuwe baan en starte ik met een hardloopchallenge. Hoezo rustig richting de feestdagen?

Maandag
Mijn eerste werkdag! Na een maand thuis te hebben gezeten mag ik weer aan de slag. Het voelt helemaal niet echt als een eerste werkdag,  ik mag namelijk weer aan de slag bij het bedrijf waar ik hiervoor drie maanden werkte! Maar nu wel op een nieuwe afdeling en in een andere functie. Ik heb er zin in! De dag vliegt eigenlijk voorbij en ik voel me prima op mijn plek.

Dinsdag
Harper is jarig! We hebben het afgelopen zondag al gevierd maar nu is mijn baby echt officieel geen baby meer. Ik maak maar gelijk gebruik van het feit dat Joel ook de hele dag thuis is en ren al vroeg het huis uit. Toch weer even 6km in de benen! Daarna maken we ons klaar om lekker een dagje naar het strand te gaan. Even genieten bij onze favoriete strandtent ( en trouwlocatie! )


Woensdag en Donderdag
Twee dagen op werk waar ook de Sint op bezoek was geweest. Yum! Gelijk ook maar weer de hardloopschoenen aan. Ik doe mee met de #DOcember challange van GirlsLove2Run. Zeventig kilometer lopen tijdens de december maand. Geen idee of het me gaat lukken maar we gaan er gewoon voor!


Vrijdag
Sneeuw! Ik ben vandaag de hele dag alleen thuis met Harper en’s middags begint het opeens te sneeuwen. Samen met Harper kijk ik naar de neervallende vlokjes. Ze lijkt hier enorm onder de indruk maar eigenlijk viel het wel mee hoor. Nog geen seconde later was ze er al weer klaar mee. We ontvingen ook eindelijk ons Zwitsal test pakket! Ik ben enorm benieuwd naar hun luiers, van de rest van de producten ben ik al fan. Hoe leuk is trouwens ook ons nieuw huisdier? Haha ik kon hem niet laten staan toen ik hem zag bij de Hema en Harper is er gek op.

Zaterdag
In mijn hoofd viel het wel mee met de gevallen sneeuw. Maar eenmaal buiten in mijn hardloop kloffie valt het vies tegen. Ik besluit dan maar mijn vaste hei rondje aan te passen en suf heen en weer langs de grote weg te lopen. Yes, eindelijk weer een lekkere afstand!

Zondag
Auw.. dat hardloop rondje van gister was misschien iets te fanatiek. Mijn voeten doen weer flink pijn dus ik moet even rust nemen. Ach, met deze sneeuw waag ik me toch niet naar buiten. Ik ben al blij als ik het Station haal zonder onderuit te gaan ;). Harper is duidelijk mijn dochter want ook zij vind het nog steeds niet interessant.  Zou dat veranderen als ze kan lopen? We klussen daarom maar wat in huis en luisteren foute Disneyliedjes.

Komende week is lekker druk. Ik heb een enorme to do lijst van leuke projecten. Daarnaast moet ik natuurlijk gewoon naar mijn werk en heb ik een etentje met team DGM.

Ga jij nog wat leuks doen deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.