Sponsored Een nieuwe site uitproberen voor het maken van een mooi fotoboek? Ik zag de advertentie voorbij komen en twijfelde even. Want ja, wat zou Saal Digital nou nog toe kunnen voegen aan de al bekende sites? Maar met in mijn achterhoofd als een fotoboek idee besloot ik er toch voor te gaan. En ik werd blij verrast!

Aangezien het je vast niet ontgaan is dat Harper 1 jaar is geworden kan je misschien wel raden wat mijn fotoboek idee was. Een overzicht van de afgelopen twaalf maanden! Daarbij wilde ik ook mijn Lieve Harper blogs laten afdrukken om zo een extra speciale herinnering te maken.

Goed, eerlijk is eerlijk. Ik kan helaas weinig positiefs zeggen over het software programma wat je helpt bij het creëren van je boek. Ik werk al jaren met de verschillende online systemen dus ik kan mijn weg er goed in vinden. Maar bij deze ging het continue mis. Voornamelijk het plaatsen van de foto’s zonder gebruik te maken van een template was een frustratie. Wie weet onwetendheid over het programma maar zoals ik al zei… er staan al een flink aantal boeken in mijn kast.


Maar deze frustratie verdween als sneeuw voor de zon toen mijn boek een weekje later werd geleverd. Wat een top kwaliteit! Het papier waarop wordt geprint is dikker dan ik van andere boeken ken. Dit zorgt ervoor dat het boek mooi open valt en echt luxe aanvoelt. De foto’s zijn helder en ondanks dat vele foto’s slechts telefoonkiekjes zijn is de kwaliteit prima!


Ook mijn geschreven stukken tekst zijn mooi gedrukt. Wat ben ik blij dat ik deze ook heb toegevoegd! Dat maakt het toch net even wat specialer dan een gewoon fotoboek. Ja ik ben echt helemaal tevreden, en tsja die software, die nemen we dan maar voor lief!

Je kan dit boek al vanaf €24,95 zelf samenstellen op Saaldigital.nl.

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.